„Debela si i dalje!“ Jelena Karleuša NIČIM IZAZVANA NAPALA Anu Nikolić u javnosti, javno je ponizila!?

Smejali joj se svi!?
Jelena Karleuša i Ana Nikolić srele su se oči u oči u jednom restoranu nakon što su prethodno ušle u javni rat upravo zbog kritika koje je JK uputila na njen račun.

Karleuša se izgleda nije pokajala zbog reči upućenih koleginici pa je ovoga puta bila nemilosrdnija prema njoj.

Ana je navodno došla prva, a zatim se pojavila Jelena.

– Ana je došla sa prijateljicom i smestila se za jedan od slobodnih stolova. Sve je bilo normalno, opušteno su ćaskale, a onda se na vratima pojavila Karleuša sa prijateljima i saradnicima – kaže izvor i navodi da se Ana pravila da je ne vidi da ne bi došlo do konflikta.

Sticajem okolnosti Jelena je dobila mesto, veoma blizu Ane i odmah joj se obratila.

– O Ana, to si ti, jesam ćorava bez naočara, ali kako tebe toliku da ne vidim – rekla je navodno Karleuša, a kada su svi počeli da se smeju ona je nastavila.

– Smršala si dosta, ali treba to još. Debela si i dalje. Ne daj se – rekla je Karleuša, a Ana se navodno samo kiselo nasmejala.

Ana je navodno nakon toga nastavila da jede i odmah je otišla čim je večera bila gotova, a Karleuša je ostala da se zabavlja sa prijateljima.

Podsećamo, Jelena i Ana su zaratile kada je Jelena uputila javnu kritiku na račun njenog izgleda. Ana je objavila rođendanski video na Instagramu, gde se žalila na godine, a Jelena je to prokomentarisala.

– Alo, ženo, saberi se i trgni se i budi ono što si uvek bila, grom – poručila je Jelena, a Ana je brzo obrisala poruku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.