DEBAKL I LEŠĆE?! Nakon Lukasa, Karleuša poslala UPOZORENJE – Uskoro će pokazati svima KO JE ONA

Nezaustavljiva je…

Nakon što je Aca Lukas krenuo da se verbalno „obračunava“ sa pojedinima sa estrade, počevši od Lepe Brene i komentarisanjem njenog koncerta, i Jelena Karleuša se osetila u obavezi da po ko zna koji put „opravdava“ svoj koncert na Ušću.

O ovom koncertu se mnogo govorilo, i dok su jedni tvrdili da je došla jedva šačica ljudi, drugi su ga veličali kao da je u pitanju koncert decenije. Ipak, reklo bi se da Karleušu i dalje bole reči onih koji je ne podržavaju, pa se još jednom vratila na taj događaj.

Ona je objavila nekoliko snimaka sa pomenutog koncerta, usput poslavši i upozorenje, da će se tek videti ko je ona, kada bude obeležavala 25 godina karijere.

– Ovo je moj koncert na Ušću. U tehničkom smislu, najskuplja bina ikada napravljena kod nas. U umetničkom smislu, od performansa, multimedija, kostima, koreografija, scenografije, sve se uklopilo u ozbiljan projekat pod nazivom VIVA LA DIVA sa jasnom porukom. Sa pričom o jednoj ženi, njenoj poziciji na tlu Balkana i njenoj mukotrpnoj borbi… sama protiv svih. Domaći mediji su ovaj koncert nazvali DEBAKLOM i mojim LEŠĆEM(grobom), svetski mediji su prepoznali kadrove mog koncerta u filmu nagrađenog Oskarom i Gremijem (film o Ejmi Vajnhaus). Da li je ovo najbolji debakl svih vremena ili spektakl koji još niko ovde nije dostigao, ostaje na vama da odlučite. A ja, ja se spremam za proslavu 25 godina karijere, kada ću pokazati ko sam, na ovom istom mestu – napisala je Jelena.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.