David ZBOG OVOGA nije hteo da priča sa majkom, Dalila otkrila ŠTA im je Biljana napisala pred ulazak

Nije im lako…

Dalila i Dejan Dragojević još uvek imaju nerazjašnjeni odnos sa Dejanovom majkom Dalilom, a kako se od samog starta verovalo da je Dalila zapravo kriva za to, oni su odlučili da razreše sve nedoumice.

O toj temi su pričali sa Marijom Kulić i objasnili zbog čega se Dejan zapravo nije čuo sa majkom.

Dejan više nije mogao da ćuti, pa je ispričao svoju verziju priče, što je Dalila potvrdila i još jednom istakla koliko su njeni roditelji insistirali da se on ipak pomiri sa Biljanom.

– Mi smo živeli u Beogradu, oni su dolazili kod nas. Sve je krenulo od one priče sa kućom, tad su me svi otkačili. Nije imala moj broj,tek kad smo ulazili ovde poslala je poruku da nam želi sreću – počeo je Dejan.

Ono što će definitivno privući veliku pažnju je i poređenje koje je Dejan napravio kada je Biljana odbila da svom sinu pomogne da sagradi kuću, a da je sa velikim zadovoljstvom pristala da čuva ćerku Davidove bivše verenice, Aleksandre Subotić.

– Kako je onda došlo do te mere da Biljana prijavljuje malu (Magdalenu) da žive kod nje? A nama nisu dali ni za kuću da nam pomognu. Meni je krivo, ali ne može tek tako da se pređe preko toga. Dve godine me niko nije pozvao – nastavio je Dejan.

– David je bio kod nas sa Anom, bio je da se izvini. Bili su na jednu noć i vratili se. Posle smo mi bili kod njih i to je cela priča. Onda se Biljana javila pred ulazak, Dejan nije hteo da se javi. Posle je poslala poruku da pita što se ne javlja. Moja mama zna kakve je kletve Biljana izgovorila za mene, a ona je ipak rekla Dejanu da je pozove, jer to je njegova majka. On neće da sluša i ja na to ne mogu da utičem – rekla je Dalila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.