DAVI SE U AGONIJI! Ulazak Mine Vrbaški u Zadrugu ne odgovara ovoj zadrugarki, ZNA njene TAJNE!?

Haos u najavi!
Večeras nas u Zadruzi očekuje veoma turbulentno veče. Naime, nakon samo četriri dana od početka, večeras je nova ukućanka ušla u Zadrugu, a reč je o Mini Vrbaški, koja nam je dobro poznata po učešću u prve dve sezone.

Ona je na samom ulasku u studiju kod Dušice Jakovljević rekla da će ona u ovoj sezoni gledati isključivo sebe i da nema nameru da isteruje pravdu, kao i da nema nameru da se sukobljava sa Tarom Simov koja je još ranije govorila loše stvari o Mini.

Vrbaški je izjavila da zna dosta o njoj, ali da neće ništa da govori jer nema pravo da bilo koga osuđuje i da je Tara za nju samo, ćerka sportiste, a da za ostalo ima amneziju.

Kada je Mina ušla u kuću, pozdravila se sa svima, Banetu Čolaku je poručila da mu je devojka rekla da njihov dogovor ne važi, na šta je on prokomentarisao da svaka devojka može da kaže da je njegova devojka.

Kada je na kraju došao red da se pozdravi sa Tarom, zaobišla ju je, a ona je Minu gledala ispod oka kroz naočare i izgledala je veoma ljuta.

Nakon toga je Tara vidno uznemirena izašla napolje, a po pokretima njenog tela se videlo da je veoma napeta.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.