„DARKU JE UVEK BILO DOZVOLJENO DA VIĐA LORENU, ALI ON TO NIJE RADIO“ Ana Sević i Lorena navikle su da ga NIKAD NEMA

Da mu je branila da viđa dete, tvrdi da je čista laž.

Ana Sević istakla je da su ona i njena naslednica „navikle bez Darka Lazića“, njenog bivšeg muža, koji je i dok su oni bili u braku dosta radio te često bio odsutan.

Sa druige strane, srećna je što je mala Lorena njenog novog dečka dobro prihvatila, jer da nije tako – njih dvoje i ne bi bili zajedno.

Na jednoj proslavi u Beogradu objasnila je da je, iako je sa Darkom u dobrim odnosima, tek pored Danijela shvatila šta su bezuslovna podrška, oslonac i poštovanje. Na tom događaju, inače, bila je sama, a ne sa novim dečkom. Evo i zašto:

– Sama sam jer je Daniel u Minhenu na utakmici, a ja sam to morala da propustim, nažalost. Ne ljutim se što nije ovde sa mnom, jer i ja obožavam da gledam fudbalske utakmice i još sam vatreniji navijač od njega. To je stanje delirijuma kada sam ja na tribinama, a često mi se omakne i neka žestoka psovka. Na stadionu pustim glas i sve negativno izbacim iz sebe – kroz smeh je otkrila pevačica koja tvrdi da je uz sadašnjeg dečka napokon našla onog pravog muškarca.

– Izuzetno sam srećna uz Daniela. Uz njega sam shvatila šta su bezuslovna podrška, oslonac i poštovanje. S njim sam našla novu dimenziju ljubavi – ispričala je ona, ističući da još nije spremna za novi brak.

– Još je rano da se priča o braku. S druge strane, moja ćerkica Lorena, Daniel i ja uživamo, što je najbitnije. Takođe, veoma sam srećna što moja ona voli mog dečka, jer da se ona ne slaže s njim, mi nikada ne bismo bili zajedno – rekla je Ana, pa se još jednom osvrnula na odnos sa bivšim.

– Notorna je laž da sam branila ocu da viđa dete. Otkad samo se razveli, on je uvek mogao da dođe, da je vidi i da provodi vreme s njom, međutim, on to nije radio, i to je stvar njegovog izbora. On ima razloge za svoje ponašanje. Nažalost, sa Darkom je uvek bilo tako, često je bio odsutan i Lorena i ja smo navikle da ga nema, a još je gore sada, kada smo razvedeni – zaključila je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.