DARKO LAZIĆ SE NIJE POJAVIO NA ROČIŠTU ZA STARATELJSTVO

Lazić se nije pojavio u sudnici jer je bio van zemlje, pošto je otputovao u Egipat sa novom djevojkom, zbog čega je ročište pomjereno za naredni mjesec.

Marina Gagić pojavila se 14. oktobra, u pratnji advokata u Osnovnom javnom tužilaštu u Rumi, na prvom ročištu koje je održano po njenoj tužbi protiv bivšeg vjerenika Darka Lazića radi određivanja starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.
Nakon završenog suđenja Gagićeva je otkrila o čemu je govorila u sudnici.
Kako je proteklo prvo ročište za starasteljstvo?

Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sljedeće ročište je zakazano za novembar, pa ćemo vidjeti da li će da dođe.

Možeš li nam otkriti tvoje tužbene zahtjeve?

– Potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o djetetu.

Smatraš li da Darko izbjegava suđenja?
– Ne znam da li izbjegava, ali znam da je juče otputovao na medeni mesec, tako da, eto, razlog zašto brižni otac nije došao na suđenje.

Juče je Darku bio rođendan. Jesi li mu čestitala?

– Poslala sam mu “sretan rođendan” ali u Aleksejevo ime. Ja sam prije svega vaspitana. Odgovorio mi je “hvala”. Nakon čestitke sam ga podsjetila na suđenje, ali mi nije odgovorio. Znao je da je suđenje.

Nedavno te je optužio da si iz kuće u Brestaču iznijela stvari i da ti to niko nije zamjerio. Kako to komentarišeš?

– Naravno da nije kada su to moje stvari, odnosno stvari koje su kupili moji roditelji kada smo se useljavali. Pomogli su nam, nisu morali, ali jesu. Kada je bila frka oko popisivanja stvari zbog neplaćenih alimentacija za Lorenu ja sam otišla po svoje stvari. Sutra planiram da napravim kuću u kojoj ćemo živejti Aleksej i ja pa ću te stvari da iskoristim. Nisu jeftine da bih ih ostavila tek tako.
Podsjetimo, Lazić se nije pojavio u sudnici jer je bio van zemlje, pošto je otputovao u Egipat sa novom djevojkom, zbog čega je ročište pomjereno za slijedeći mjesec.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.