DARKO LAZIĆ IDE NA JOŠ JEDNU OPERACIJU? Zdravlje mu je ugroženo – mora hitno da reaguje?

Razmišlja!

Pevač Darko Lazić i Ana Sević zvanično su se razveli ove godine u junu mesecu, a kako će starateljstvo nad ćerkom Lorenom pripasti mami, pregovori oko podele imovine su i dalje u toku.

Spekulisalo se o tome da će Darko svojoj bivšoj supruzi ostaviti luksuznu nekretninu u Skojevskom naselju u Beogradu, međutim, to je prema njegovim rečima još uvek diskutabilno.

– Taj stan još nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je naš zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno će pola pripasti njoj, a pola meni – rekao je Darko.

Sevićeva je pre nekoliko dana izjavila da će se sa Lorenom uskoro preseliti kod svog dečka Danijela Nedeljkovića, a on neće učiniti ništa povodom toga da to spreči.

– Neka se sele slobodno, šta ja tu mogu? – rekao je on.

S obzirom na to da je Lazić dobio znatno više kilograma posle saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine, razmišljao je da preduzme sve mere kako bi poveo računa o svom zdravlju, pa će tako najverovatnije otići i na operaciju želuca. Ali, sa velikom radošću je izjavio i da će se uskoro u potpunosti oporaviti.

– To još uvek nije čvrsta odluka. Pričam da bih to radio, ali nisam još siguran. Još uvek razmišljam o tome, nisam se još raspitao ni za doktora, pravo da vam kažem. Videćemo…a, dobro teče oporavak noge. Normalno funkcionišem, hodam, radim, ne mogu samo da trčim. Iskreno, nisam trčao ni pre nezgode. Mislim da ću za godinu dana totalno da se oporavim. Posle zadnje kontrole rečeno mi je da može noga da se vrati na staro, samo treba vremena – poručuje Lazić. – ističe pevač.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.