DARA OTKRILA DETALJE I IME KNJIGE, a samo o NJEMU će pisati pozitivno, ostali NEK SE DRŽE DOBRO

Biće zanimljivo.

Popularna pevačica Dara Bubamara uključila se danas direktno sa aerodroma u emisiju „Premijera – Vikend specijal“, i otkrila šta se zanimljivo kod nje dešava.

Pevačica se prvo pohvalila sjajnim nastupom koji je održala u inostranstvu.

– Bilo je ludilo nastup, nisam spavala, ne znam da li sam živa. Meni je drago što su u petak bili dosta poznatih ličnosti, iz sveta sporta, muzike… Jako sam srećna, jer to meni imponuje. Zadovoljna sam jako novom pesmom, do Nove godine idu još dve nove pesme. U nekoj sam novoj energiji – rekla je Dara, a onda se osvrnula na knjigu koju će pisati:

– Kad sam bila na Mikonosu, gledala sam u more, moja knjiga treba da se zove „Moji principi“. To je negde procurilo, neće tu biti mnogo kolega, ali biće moj život.

Dara je naglasila da trenutno nema emotivnog partnera, kao i da joj sada ne treba muška pažnja.

– Ja nemam ni dečka ni muža, imam publiku i sina. Imam mercedesa, ali sam ga ja kupila, to ništa nije istina. Ušla sam u neku fazu kad mi je bitan samo posao i karijera, ne zanima me niko – navela je Dara, a zatim otkrila šta njen bivši suprug misli o tome što će napisati knjigu:

– Mi nismo pričali o tome, ali Milan će jedini biti koji će biti pomenut u pozitivnom smislu, on je moj veliki prijatelj. Mi ne pričamo o ljubavnim savetima, ali jako lepo funkcionišemo. Milana ću pomenuti u dobrom kontekstu, a ostale paljba.

Dara je priznala i da se dopisuje sa jednom svetskom facom, ali da nema simpatija između njih.

– Dopisujem se, ali nisam u nekoj varijanti, samo smo prijatelji – zaključila je Bubamara.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.