DARA NAKON IZJAVE DA NJEN SIN IDE U PRIVATNU, A NE SELJAČKU – DRŽAVNU ŠKOLU: Bila sam isprovocirana…

Pravda se…

Daru Bubamaru žestoko su iskritikovali na društvenim mrežama zbog izjave u kojoj je rekla da njen sin ne ide u takozvane „seljačke škole“, već u privatnu, koju pohvađaju isključivo deca drugih uspešnih roditelja – političara, sportista, muzičkih zvezda.

Ona je demantovala novinske natpise, međutim, uhvaćena je u laži, budući da je objavljen audio snimak njene izjave. Videvši da nema kud, Dara je rešila da se ponovo oglasi, i to putem društvenih mreža. Oglasila se na Instagramu, gde je pokušala da se opravda i svima stavi do znanja kako nije nikog želela da ponizi i omalovaži, budući da i deca njenih prijatelja pohađaju državne škole.

– Morala sam da se uključim, nisam mogla da izdržim. To, seljačka škola – bila sam isprovocirana… Htela sam da nahvalim moju školu, stvarno nisam mislila ništa loše, samo sam htela da nahvalim školu mog sina… Nisam mislila nikog da uvredim, deca mojih prijatelja idu u državne škole. Ja nikada ne omalovažavam nikoga – pravdala se Dara.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.