DALILA NAPRAVILA HAOS! Uletela u studio i RASKRINKALA ga! „ON JE SVE SLAGAO!“ A ovo je prava ISTINA?

Nije mogla da izdrži i sluša više.

Nikola Orozović podelio je sa gledaocima i ukućanima svoje neprijatno iskustvo iz Amerike. Dalila Dragojević je upala u studio, dok je Nikola prepričavao anegdotu i demantovala njegovu priču.

– o mene su došle informacije, da sam bio sa Marijanom, to sam demantovao, stiglo je neko pismo u kome piše da je s*ks bio odličan, i rečeno je da sam imao s*ks, ali do toga nije došlo. Ja sam pričao jedan od svojih najvećih s*ksualnih blamova, radio sam u klubu, upoznao sam jednu devojku, viđali smo se u klubu, tad smo započeli vezu, pre putovanja zvala me je da dođem kod nje kući, bili smo ispred kuće, vratio sam se na posao, nakon toga sam opet otišao kod nje – rekao je Nikola.

– On je sve slagao, tamo nije bilo devojaka u kući, to je laž. U Americi je jeo samo brzu hranu, otišao je do Mek drajv-a i poručio „Hepi Milf“ umesto „Hepi Mil“ – odgovorila je Dalila na Nikolinu priču.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.