DA SRCE PREPUKNE: Niko ga ne obilazi, porodica ga zaboravila, a EVO KO MU JE PODIGAO SPOMENIK

Amir Rešić Nino preminuo je u oktobru 2007. godine.

Za sobom je ostavio tri ćerke iz tri braka.

Nino je sahranjen u rodnoj Kozarskoj Dubici 2007. godine, a samo nekolicina pevačevih fanova danas jedino obilazi njegov grob.

Kako kažu stanovnici Dubice, pratili su učešće njegove ćerke Sandre u Zvezdama Granda, kao i izjave pojedinih pevača o Ninu, ali i Sandrin intervju.

Ono što ih je pogodilo jeste činjenica da niko od pevača, a još gore niko ni od članova porodice od koje neki danas toliko govore o njemu, ne posećuje njegov grob u Kozarskoj Dubici.

– To je tužno. Bilo je tužno gledati to, a mi znamo kako jeste i šta je istina. On je sahranjen ovde, u Kozarskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen ploču podigao je njegov ujak, a ne deca i bivše žene. To i piše na spomen ploči – ispričala je gospođa iz Kozarske Dubice.

Kasnije, pre oko dve godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka. Takođe, najverniji fanovi postavili su zvezdu koja se jasno vidi. Sve to nije učinio niko od njegovih, nije učinila najbliža porodica – ispričala je sagovornica.

Kako kaže, Ninov grob bio je zapušten sve dok njegovi prijatelji nisu na sebe preuzeli njegovo održavanje. Tako je mikrofon koji je stajao na spomeniku zarđao, što se vidi na starijoj slici napravljenoj pre otprilike dve godine.

Njemu deca ni na sahranu nisu došla. Sada, u oktobru, bila mu je godišnjica, i opet niko nije bio tu – priča sagovornik.

Podsetimo, Amir Rešić Nino preminuo je u oktobru 2007. godine, u bolnici u Bijeljini.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.