DA LI JE OVO REALNO? Vidite KOLIKO para je Zoran Marjanović dobio za ULAZAK u rijaliti! I to KOJI…

Ogroman novac…

Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u rijaliti program „Parovi“, budući da mu je ponuđeno 50.000 evra kako bi u rijalitiju proveo samo mesec dana piše „VIP“.

Kako izvor blizak kompozitoru navodi, Marjanoviću je rijaliti ponuda stigla nekoliko dana nakon što je održano pripremno ročište u slučaju ubistva Jelene Marjanović, na kojem se Zoran izjasnio da nije kriv.

– Zoran je ličnost koja pune tri godine privlači najveću pažnju javnosti. Ubistvo njegove supruge Jelene i dalje intrigira ceo region, pa ne čudi što je sada, kada mu je konačno počelo suđenje, dobio velikodušnu ponudu za ulazak u rijaliti. „Hepi“ televizija nije imala nikakvu sumnju da je on pravi izbor za najveću gledanost, zbog čega su ga pozvali na razgovor i ponudili mu 50.000 evra za samo 30 dana, koliko bi morao da bude u „Parovima“ – priča izvor i ističe da bi Zoran u slučaju da u rijalitiju ostane duže za još veću sumu, imao mogućnost izlaska iz vile kada god je neophodno da se pojavi na sudu.

– Marjanović je kao jedan od glavnih razloga da ne prihvati ponudu naveo obaveze prema sudu i svojim advokatima. Produkcija mu je obećala poseban prostor u kom će, kada god poželi, moći da se nalazi s advokatima, a koji neće biti pokriven kamerama. Takođe su objasnili da će, ako bude u rijalitiju, moći da izađe kada god mu je zakazano suđenje i kada god su pripreme za sud, koje s advokatima često ima – objašnjava izvor i tvrdi da se Marjanović plaši da uđe iako mu je novac preko potreban.

– On je u prvi mah odbio ponudu uz obrazloženje da ne želi pritisak u toku suđenja za ubistvo, ali je shvatio da je 50.000 evra za samo 30 dana u rijalitiju zaista velika suma. Njemu je novac zaista potreban, budući da slabo zarađuje i da mu je glavni fokus suđenje za ubistvo. I dok se s jedne strane plaši da bi ga narod ponovo osudio, s druge je jasno da je njegov život već tri godine jedna vrsta rijalitija i da više ništa ne može da izgubi – kaže izvor i otkriva da će odluku o ulasku u „Parove“ Zoran doneti krajem nedelje.

– Ponuda koju je dobio uznemirila je Zorana do te mere da svaki dan razmišlja šta da uradi i kako. I sam je rekao da mu to nikako nije trebalo sad dok traje suđenje, ali novac je novac. Svaki dan menja odluku. Jedan dan zahvali produkciji na ponudi i odbije, drugi dan kaže da razmišlja i da nije siguran i tako u krug. Njegov konačan odgovor znaće se do kraja nedelje – zaključuje izvor za „VIP“, a Zoran se nije oglašavao ovim povodom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.