Color Block kupaće kostime za trendi izgled

Color Block efekat je u trendu već duže vreme, a svoje boje je konačno razlio i po kupaćim kostimima.

Možda smo ovog leta uskraćeni za odlaske na egzotične destinacije i letovanja na kakva smo navikli, ali tu su reke, jezera, bazeni i spa centri koji su i više nego željni upravo vaše pojave u vrhunskom novom Color Block kupaćem kostimu. Ako ste raspoloženi za malo blokirane boje, nema boljeg načina da to uradite od izbora kupaćih kostima koji su stvoreni da zadive.

Postoji zaista mnogo kupaćih kostima koji su namenjeni letnjim sportskim aktivnostima, ali je malo za reći da ni jedan od njih ne deluje tako savršeno, kao onaj na kom su boje raspoređene u blokovima. Sasvim običan kupaći kostim uz Color Block efekat postaje primetan i vašu pojavu ističe gde god da se pojavite. Ako volite aktivnosti u vodi poput ronjenja i intenzivnog plivanja, sportski kupaći kostim je kao stvoren za vas.

Varijante jednodelnih kupaćih kostima sa jednim ramenom i dubokim dekolteom posebno su atraktivne ovog leta. Pored njih, i sve retro kombinacije koje asociraju na 80-te i 90-te su kao stvorene za vrele letnje dane koji su nam preostali. Ako volite bikinije, ponuda u Color Block stilu je naprosto zadivljujuća.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.