ČINI MI SE KAO DA NIJE TRUDNA! Popularni srpski pevač PROGOVORIO o supruzi – OTKRIO je ŠOK detalje!

Ko bi rekao.

Bojan Leksington čeka drugo dete sa suprugom Aleksandrom, a pevač je iskreno ispričao kako njihova porodica funkcioniše.

Pevač ne krije da uživa u braku sa Aleksandrom koja, kako kaže, voli da preuzme sve obaveze na sebe, iako je u drugom stanju.

– Uopšte se nije promenila! Kažu da je trudnoća drugo stanje, ali kod Aleksandre se to uopšte ne primećuje. Ona voli sve obaveze da preuzme na sebe, i ništa nije drugačije sada. Ne primećujem razliku, čini mi se kao da nije trudna. Nismo još uvek odlučili za ime. Kada se rodi, onda ćemo odlučiti – rekao je pevač.

 Kaže mi često Anđelinina mama, a moja supruga: „Trebao bi ba budeš malo stroži. Ako kažeš nešto, stani iza toga!“ Ja to još uvek ne znam. Supruga je malo stroža prema njoj, a ja sam slab na ćerku. Ona je nemirna. Čini mi se da je nemirnija od mene kada sam bio u tom periodu. Mada kažu da sam bio dosta nemiran kada sam bio mali, a i sećam se da sam pravio razne nestašluke, ali ona je pobedila. Voli akciju, vragolije da pravi i začikava drugu decu. Ali ovako je zaista bezazlena i dobronamerna je. Na kraju kada se pokoška sa nekim, ona ga zagrli.

– I te kako! Ona je mene upoznala pre nekih sedam-osam godina, ja sam tada uveliko bio u poslu i muzici. Čini mi se da sam tada više i nastupao, i ti noćni nastupi su bili češći, tako da sam manje bio kući. Sada više putujem, ali svaki slobodan trenutak koristim da budem sa porodicom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.