CIGANSKA MAGIJA: Da POLUDI kad na tebe pomisli, da nikada drugu zenu ne pozeli!

Postoji mnogo rituala za koje se veruje da te mogu spojiti sa voljenom osobom.Romi se smatraju najuspesnijim u njima, pa se zato njihov rituali najcesce i koriste,a mi cemo vam danas preneti neke od njih, ako odlucite da se posluzite ovim sredstima da osvojite voljenu osobu!

Smatra se da je prvi dan u maju mesecu najbolji datum u godini za ostvarivanje ovih rutuala.

Jedan od najpoznatijih je vezan za grm gloga.Dakle treba ga pronaci, zatim otkinuti jednu njegovu granu kojom cete nacrtati krug.Onda stanete u njega i izgovarate ljuvavne reci a onda napustite mesto bez osvrtanja.

Ukoliko znate da neko ima emocije prema vama a ne sme da ih saopsti posluzite se drugim ritualom: Sedam sedmica pre nego nastupi pun mesec pocnite sa ritualom,vazno je da to bude u petak i onda narednih sedam petaka radite isto.Treba da nacrtate sedam krugova na sveci koja je u boji ruze pa onda opet izgovorite ljubavne reci kako bi ste svojoj voljenoj osobi poslali hrabrost da vam pridje. Veruje se da se ovaj ritual obavezno treba raditi napolju pod otvorenim nebom.

Ako se plasite da ce vas partner da vas ostavi i zelite da on do smrti bude samo vas,Ciganska magija i ovde ima resenje.Zato je potrebno da iscupate dlaku svoje kose,prosijete je i nosite uvek uz sebe, uz odecu. Medjutim, isto tako mozete sto se smatra najsigurnijim da uradite to tako sto cete dati svom partneru da nesto popije ili pojede.Recimo je najbolja jabuka u koju ste prethodno kapnuli tri kapi krvi iz prsta.

Dakle, u nekim mestima ima obicaj da devojka prvi i poslednji zalogaj hleba sacuva, da malo dune u njega i da ga zajedno sa ogledalom i iverom od praga stavi pod jastuk.Ako joj muskarac tu noc dodje u san sigurno je da ce do kraja zivota biti samo njen.

Mnogo poznati ritual je maslcak.Ovaj cvet se ubere i ispresuje,onda se stavi izmedju dva papira koji se moraju uviti u maramicu i nositi uz sebe u levom dzepu jer se veruje da ova amajlij moze da vam pomogne da osvojite osobu koja vam se svidja.

Medjutim,za najjacu i najbolju vradzbinu se smatra sledeca:

Tamo gde je vasa voljena osoba ostavila svoj trag cete tu zemlju iskopati,odneti kuci i onda pred vasom kucom zakopati pa to onda dobro pogaziti.To se smatra time da ste vezali tu osobu za sebe za sva vremena.

Vazno je reci da za svaki od ovih rituala postoji pravo vreme, i mesto ali i nacin izvodjenja,i jedino tako moze biti uspesno.

Takodje postoje nacini da vratite osobu sa kojom ste raskinuli.Za to je najbolja Vlaska magija jer ona nudi niz nacina pomocu kojih ce se bivsa ljubav ponovo ludo zaljubiti u vas.
U vreme punog meseca treba da imate sliku voljene osobe,crveni konac i svecu koja je u rozoj boji.Uzmete konac,zamislite zelju i cvrsto ga vezete u cvor.Ponovite to tri puta.Plamen svece treba da gori svo vreme a zatim taj vosak pokupite i zakopjate ispod drveta,zajedno sa koncem a tu fotografiju samo dobro sakrijete da je niko ne nadje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.