CICIJE I RASIPNICI ZODIJAKA: Jarčevi imaju zmiju u novčaniku, Blizanci su široke ruke, a Škorpije…

Materijalna dobra su važan faktor u životu od koga zavisi u kom će se smeru razvijati ljudski karakter.

U odnosu na to kom horoskopskom znaku pripadate, odnos prema novcu se razlikuje:

Ovnovima je skromnost nepoznata reč. Osim toga, posesivni su, ali na neki način i širokogrudi. Ne postoji granica u tome šta bi sve uradili da budu u centru pažnje.

Bikovi su veoma ambiciozni i ne vole da ih upoređuju sa bilo kim. Hvale se svojim materijalnim dobrima, pa i uspesima svojih bližnjih. Nekada su škrti.

Blizanci se drugima prikazuju drugačiji nego što jesu. Uživaju u trošenju novca, luksuzu i ekstravagantnim putovanjima pa se za njih ne može reći da su tvrdice.

Rak deluje oholo samo onda kada je uplašen da će biti povređen. Pažljivo troše novac i nisu skloni bespotrebnom troškarenju.

Lavovi su široke ruke jer vole sve najbolje i najskuplje. Sujeta će ih naterati da potroše i poslednji dinar samo da bi na taj način pokazali svoju finansijsku nadmoć. Nisu cicije.

Device su dosta nesigurne, pa takav odnos imaju i prema materijalnom dobru. Novac troše pažljivo, pomalo, i u svakom trenutku znaju koliko imaju na računu. Može se reći da nisu previše širokogrudi.

Vage s lakoćom troše velike svote novca kako bi se okružile lepim stvarima. S obzirom na to da su sujetne, kupuju samo prefinjeno i firmirano.

Škorpije vole tuđu imovinu i nemaju problem s time da s punim pravom traže da im se pokloni ono što im se dopada. Spadaju u škrti znak.

Strelac želi da uživa u svim životnim zadovoljstvima, pa je tako spreman to i da plati. Nisu štedljivi, ali kada su bez novca postaju nesrećni.

Jarac spada u jedan od najškrtijih znakova. Vrlo pažljivo troše, a onda kada odluče da se odreknu dela svog materijalnog dobra, to je uvek s ciljem da kroz svoje dobročinstvo pojačaju svoju poziciju.

Vodolija je znak kod koga nikad nećete biti sigurni ima li ili nema, a vrlo verovatno ni on sam to ne zna da proceni. On ne zna da kontroliše svoje izdatke i prihode, uvek nešto kalkuliše, planira, ulaže, pozajmljuje… Spreman je na poslovni rizik i na kombinacije koje drugim ljudima deluju kao da su na granici razuma, ali on uz sebe uvek ima prijatelje koji će rado pomoći. Darežljivi su prema deci i kad je u pitanju uređenje doma.

Ribe nisu škrte. Može se reći da su čak i rasipne. Zbog svoje preosetljivosti sklone su da svoje nagle promene raspoloženja leče bespotrebnom kupovinom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.