Chiron u kućama

CHIRON U KUĆAMA:
Chiron u kućama nam kazuje gdje imamo probleme i pokazuje nam šta možemo popraviti da bi nam bilo bolje.

CHIRON U 1. KUĆI
Ovdje bi vas Chiron mogao učiniti vitezom u svjetlucavom oklopu koji trči uokolo i spašava sve oko sebe. Naravno, dok to radite, zapostavljate sebe. Isto biste mogli biti mudar savjetnik, ali sami svoje savjete ne slušate. Chiron u 1. kući može biti vrlo darovit učitelj, ali kako osoba uči druge, tako sama sebe ne može naučiti….

CHRION U 2. KUĆI
Chiron uči i daje savjete. Osoba može drugima pokazati kako da se brine o novcu bolje nego što se sama brine za svoj novac. Zapravo, financije ove osobe bi mogle biti u zbrci. Skupljanje novca nikad ne donosi zadovoljstvo jer se osoba ne može riješiti straha da će ostati bez resursa. Osoba ima nisko samopoštovanje i misli da nije zaslužila to što ima. U drugom slućaju, osoba može nekontrolirano rasipati novac.

CHIRON U 3. KUĆI
Ako nemate braće i sestara, zbog Chirona u ovoj kući mogli biste to smatrati gubitkom i nedostatkom u vašem životu. Ako imate braće i sestre, onda ćete stalno imati neke probleme s njima. Ovo je dobra pozicija za radno mejsto trenera glasa ili terapeuta govora. Možete učiti druge kako da govore bolje nego što vi to možete. Ova pozicija povečava probleme u komunikaciji. Ne garantira problem sa glasnicama, ali problem u tome da drugi ne razumiju tu osobu stoji. Kad osoba naraste, durgi će je slušati, ali bol koju je osoba iskusila kao mala dok je nisu slušali je još uvijek prisutna.

CHIRON U 4. KUĆI
Svatko ima neke probleme s roditeljima u djetinjstvu. Chiron ovdje to sve čini malo upadljivijim. Kuća sama po sebi bi mogla biti faktor ovdje. Možda je osoba prezauzeta, pa ne može puno vremena provoditi u kući. Otac ove osobe možda ima neku kroničnu bolest ili je emocionalno nedostupan. Postoji osjećaj da osoba nigdje ne pripada. Ovdje bi se moglo dogoditi da osoba svima može pomoći oko njihove kuće, ali ne može srediti svoju.

CHIRON U 5. KUĆI
Ako vam treba ljubavni savjet, pitajte ovu osobu. Ali ne pitajte ih za njihov ljubavni život. Možete ih i pitati za savjet o djeci, igrama…. Ova pozicija je generalno dobra za savjetnika. Samo, radite kako vam kažu, ali ne radite kako oni rade. Ovo pokazuje ljude kojima ide odlično s djecom, ali moguće da ili imaju problema sa svojom ili nemaju svoju djecu. Ovdje se treba pripaziti ako je Chiron afliciran jer osoba u tom slućaju tjera svoju djecu da uspiju u područjima u kojima osoba nije uspjela. Najfrustrirajuće je kad je ta osoba odličan ljubavnik koja bez problema zadovolji sve osim sebe.

CHIRON U 6. KUĆI
Uvijek možete pomoći suradnicima da rade bolje nego vi. Možda svima drugima pomažete u ozdravljenju, ali ne brinete o sebi. Ponekad djeluje obrnuto – osoba od svih zahtjeva da je služe i nikad nije zadovoljna. Naravno, i to stvara probleme. I postoji problem s prehranom koji se manifestira kroz jako voljenje ili mrženje neke vrste hrane.

CHIRON U 7. KUĆI
Ovdje se osoba brine o svom partneru koji ima neki problem (zdravstveni). I daje odlične bračne savjetnike dok osoba ima svoj brak u rasulu. To vrijedi i za poslovne partnere.

CHIRON U 8. KUĆI
Dobar sexualni terapeut. Možete izvući ono najbolje iz sexa kod partnera dok sebi uskračujete. Moglo bi vam se dogoditi da konstantno dobivate partnere koji vam žele preuzeti neku imovinu, naslijedstvo… Ili previše ovisite o drugima i njihovoj pomoći. U ovoj kući mit o Chironu bi mogao oživjeti….

CHIRON U 9. KUĆI
Savršeno za putnog agenta koji sve druge otpremi na savršeno putovanje dok on zaglavi u kancelariji s papirologijom. Roditelji s ovom pozicijom tjeraju svoju djecu da se školuju i daju djeci školovanje koje oni nikad nisu dobili. Ako se tu negdje još nađe Saturn, osoba bi mogla biti ljubomorna na edukaciju svoje djece i uskratiti im edukaciju.

CHIRON U 10. KUĆI
Karijera i javni prestiž su bojišta s ovom pozicijom. Ovo je super pozicija za vođenje neke organizacije i kliničke ustanove, ali osoba će se često osjećati kao da se brine o svima osim o sebi. Postoji i druga strana, osoba će odbacivati svaku vrstu odgovornosti u strahu od neuspjeha.

CHIRON U 11. KUĆI
Problem su prijatelji, želje i nade. Poteškoće u zadržavanju prijatelja ili strah od grupa ljudi i gužvi. Možda osoba kompulsivno traži prijatelje u svrhu savladavanja svojih unutarnjih strahova i straha od samoće. Ili vas prijatelji često iznevjere. Ili gubite osjećaj kontrole ako je Saturn u blizini.

CHIRON U 12. KUĆI
Osoba kompulsivno traži bolesne i siromašne da bi im pomogla i to nijekajući svoje portebe i potrebe svoje obitelji. Obrnuto, osoba bi mogla stalno trebati pomoć jer joj stalno iskršnjava jedan problem za drugim. osoba se stalno osjeća umorno i teško i treba joj jako puno sna da se odmori.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.