Četiri načina kako iskoristiti moć punog Mjeseca

Pun Mjesec je vrijeme pozitivnih prilika, ako ga dobro iskoristite. On može povećati razinu vaše energije i stanje duha. Svatko od nas drugačije reagira na njegovu pojavu, neki su uznemireni, a drugi poletni. To u suštini znači da puni Mjesec u ljudim pojačava osjećaje koji već nose, pa stoga ako ste ljuti, to će još više doći do izražaja.

Izbjegavate ozbiljne razgovore

Ako tijekom punog Mjeseca morate obaviti ozbiljne razgovore, najbolje ih je odgoditi. Emocije su naglašene i situacija bi mogla završiti loše pa bi se kasnije mogli kajati. Pokušajte ostati smireni i izbjegavati svađe.

Mislite pozitivno, dobre se misli množe

Trudite se zadržati dobre misli i one će se tijekom tog razdoblja množiti više nego u obične dane. Napišite pozitivne misli ili pismo zahvale za sve što vam život pruža.

Iskoristite puni Mjesec za bogatstvo

Energija punog Mjeseca je nevjerojatna i može se iskoristiti za privlačenje bogatstva i obilja u životu. Preporučuje se napraviti ploču i na njoj staviti svoje želje i ciljeve te je postaviti na vidljivo mjesto. Na taj će vam način stalno biti u fokusu razmišljanja i potaknut će vas da se više trudite ne bi li ostvarili svoje ciljeve.

Dijelite pozitivne vibracije

Pozitivnu energiju koju puni Mjesec može uz vašu pomoć pobuditi, iskoristite kako biste pomogli ljudima do kojih vam je stalo. Usmjerite je onima kojima je pomoć potrebna, bilo da za njih učinite neko dobro djelo ili jednostavno oprostite nekome kome dugo zamjerate.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.