Čestitke za rodjendan tetki – Tetka srećan rodjendan!

Svako dete zna koliko tetke mogu biti dragocene. One su uvek tu da nas zabave, da se igraju sa nama, da nas oraspolože, nasmeju, da prave razne ludorije, itd. A kada mama i tata nisu u blizini, ko je bolji od tetke da nam pravi društvo i da nas razmazi. Tetka uvek grli jako, ljubi da pukne i voli te kao da si njeno rođeno dete. I ako iko zaslužuje lepu čestitku za rođendan, sa posebnim željama, to bi bila tetka, bilo da je mamina ili tatina sestra.

Čestitke za rodjendan tetki
Tetka, nemoj nikad da odrasteš jer hoću uvek da se igram sa tobom. I ne, nije to zato što me često puštaš da pobeđujem, već zato što ste ti i tvoje igre zabavne. Za što više igara, smeha i pobeda, srećan rođendan želi ti tvoja omiljena sestričina.

Danas je poseban dan, jer je mojoj tetki danas rođendan. Kad god hoću u neku „štetu“, ja pozovem svoju tetu. Zato ti, tetka, hvala do neba, što si uvek tu kad god mi to treba. Uživaj i lepo proslavi današnji dan, još jednom, nek’ ti je srećan rođendan!

Danas, tetka, želim da znaš, da te puno, puno, volim baš. Jedva čekam da ponovo vidim te, a do tada, mama, tata i ja ti šaljemo poljupce. Srećan rođendaaan!

Volim te što si uvek nasmejana, raspoložena i što je kod tebe čaša uvek do pola puna. Ostani takva, ne menjaj se, a sa godinama budi samo mudrija. Obećavam ti da neću mnogo da odrastem, nemoj ni ti jer deci je uvek lepše nego odraslima. Mika Antić je rekao: „Da bi se istinski volelo treba odrasti do deteta”, pa hajde da ga poslušamo. Želim ti svu ljubav sveta i volim te! Srećan rođendan!

Tetka nam svima ugađa, grli nas i mazi, ona se uvek pobrine da svako dete ponaosob razmazi. Najbolje kolače pravi, samo da nas mama ne čuje da smo priznali to, ovako javno. Znamo da ti je danas, tetka, rođendan i želimo ti da lepo provedeš dan.

Srećan rođendan tetka, želimo ti ja i seka. Da nam uvek budeš lepa, pametna i otkačena i da se stalno igraš sa nama.

Da ti ova godina bude posebna, baš kao što si i nama ti, i da ti sve sve želje ostvare, želimo ti svi. Šaljemo ti mnogo ljubavi, zagrljaja i poljubaca i ne zaboravi, mi smo uvek tetkina deca. Srećan rođendan!

Čestitke za rodjendan tetki u stihu
Meni moja tetka uvek govori i tepa, da sam ja njoj mnogo lepa. A ja volim kad mi neko kaže da ličim na nju jer baš volim tetku tu. Srećan rođendan, znaš da si omiljena i najvoljenija, voli te tvoja mini verzija.

Tetka- jer je tu za mene. Uvek spremna da me razmazi kao rođeno dete, zbog nje od sreće, kad dođe u posetu, skačem na pete. Trčim joj u zagrljaj da me zavrti malo, nekad nam se učini kao da je vreme stalo. Svaki dan detinjstva uz tebe je kao san, želim ti, tetka, srećan današnji dan!

Nagrada za najbolju tetku
ide pravo u tvoje ruke,
zato što uz tebe lako
zaboravim na sve probleme i muke.
Hvala ti za sve vreme provedeno uz mene,
najbolja si, tetka, bez dileme.
Jedva čekam da dođem,
pa da zajedno proslavimo današnji dan.
A do tada, srećan rođendan!

Najvoljenija si tetka uvek bila,
volimo te što si tako dobra i mila.
Ostani uvek takva kakva si,
ako neko zaslužuje sreću,
onda si to baš ti.
Ti si naša najbolja drugarica,
vole te i ljube tetkina deca.
Srećan rođendan!

Srećan ti, tetka, današnji dan,
neka ti bude poseban i nezaboravan!
Želimo ti ispunjenje želja svih
i puno ti ljubavi šaljemo kroz ovaj stih.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.