Čestitke za Osmi mart devojci, ženi (ljubavne)

Svakog 8. Marta obeležava se Dan žena. To je pre svega dan ljubavi pa toga dana nemojte štedeti reči. Ako već imate kome nemojte se ustručavati, recite jasno i glasno. Ako vam reči nisu jača strana a želite da na lep i zanimljiv način izjavite ljubav možete se poslužiti nekom od naših SMS čestitki. Za vas smo pripremili najlepše ljubavne čestitke za Osmi mart devojci kao i ljubavne čestitke za Osmi mart ženi.

Čestitke za Osmi mart devojci
Volim te iznad svega, do sjajnih zvezda, do plavog neba, ti si sve ono što meni treba, moj si san, moja želja i moj čitav svet, moja lepota, radost moj najlepši cvet! Srećan Dan žena!

Tvoj smešak je kao cvet,
ulepšava ovaj svet.
Osmeh tvoj mi mnogo znači,
kao sunce obasjava, sreću zrači.
Želim ti bezbroj dana sa osmehom na licu.

Danas sam rešio da zavirim u svoju dušu i da oslušnem svoje srce. U duši sam ugledao tvoje oči, tvoj lik i osmeh, a srce, srce je šaputalo samo tvoje ime. Srećan Dan žena, lepoto!

Ti si za mene ko najlepši cvet,
volim te više nego celi svet.
Ti si savršena, bez ikakvih mana
želim ti pregršt srećnih dana.
Volim te ludo od samog starta,
a najviše danas Osmog marta.
Čestitam!

Volim te. Ti si razlog, nada i san, sve što sam ikada poželeo. I bez obzira na to šta će se u budućnosti dogoditi, svaki dan proveden sa tobom za mene je najbolji dan u životu. Srećan ti 8. mart.

Možda neću naći najlepše reči,
jer onih pravih tako je malo,
znaj da mi niko od tebe nije preči,
i da mi je samo do tebe stalo.
Srećan Dan žena!

Najvredniji poklon ne kupuje se novcem, već srcem. Na današnji dan želim ti pokloniti sva moja najtananija osećanja, svu moju ljubav i nežnost. Takav poklon ukrašen osmehom želim ti predati. Srećan Osmi mart!

Čestitke za Osmi mart ženi
Ljubavi… rado sam ti posvetio svoj život, ti to zaslužuješ, veruj u moju lјubav i u moju želјu da te zauvek učinim srećnom. Srećan Dan žena!

Lepa si kao vila, a nežna ko svila, čista kao rosa, sjajna kao sunce, snažna kao stena ponosan sam što si mi žena. Srećan Osmi mart!

Danas je 8. mart Dan žena. Želim da ti bude pun sreće, osmeha, zabave, da ispuniš sve svoje najlepše snove. Čestitam!

Ništa na svetu ne može čoveka učiniti srećnijim od iskrene i prave ljubavi. Ja sam svoju pronašao u tebi, iskrenu, pravu, savršenu i volim te najviše na svetu. Srećan Dan žena!

Ti si dušo jedina žena u mom životu,
kraj tebe srećo želim dočekati stotu.
U ovom važnom danu samo te jedno molim,
da zauvek ostaneš sa mnom, jer te ludo volim.

Prelepa ženo, divna majko, veliki prijatelju… Ti si jedinstvena i neponovljiva! Veoma sam ponosan što te imam u svom životu. Srećan Osmi mart!

Tebi, koja sa svojom osetljivošću, velikodušnošću i snagom obogaćuješ moj život i daješ smisao mom postojanju, Srećan Dan žena!

Na ovaj praznik uživaj u sreći, neka ti moja ljubav bude saputnik najveći, nek ti sve lepo kroz život šparta ne samo ovog, već svakog 8.MARTA.

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Pođi sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako anđeli dišu i kako oni volim te pišu. Srećan 8 mart!

Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako, u životu postoje samo žene prave, a takve kao ti danas svoj dan slave. Srećan ti 8.mart!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.