Čarobnjak prostora i udobnosti

Inovativni model „LAYER“ oduševiće sve ljubitelje vrhunskog dizajna, estetike i udobnosti. Štedi prostor, poseduje specijalan mehanizam za dušek, a može se pronaći u verzijama dvoseda, troseda i ugaone garniture.

Salon ekskluzivnog nameštaja „ENVIRO“ osvežio je svoju ponudu početkom septembra kako bi svim svojim kupcima ponudio nove i estetski besprekorne kolekcije nameštaja koje će još više zadovoljiti njihove potrebe u predstojećoj sezoni.

Aktuelni svetski dizajn i komfor

Među novitetima u salonu „ENVIRO“ nalazi se i inovativni dvosed „LAYER“ koji karakteriše aktuelni svetski dizajn, elegantan visok naslon, posebno punjenje sedišta koje daje neverovatnu mekoću i udobnost prilikom sedenja.

O vrhunskoj izradi svedoči i milimetarski ravan keder koji se nalazi na ivicama naslona za ruke i leđa ovog dvoseda, a dobro je poznato da takva preciznost krasi samo modele vrhunskog kvaliteta i izrade.

Zdravo spavanje uz uštedu prostora

Elegantna tanka stranica omogućava manje spoljne gabarite ovog modela, te uštedu prostora u domu, istovremeno pružajući maksimalni komfor. Specijalni mehanizam ne samo što ima latofleks letvice koje pružaju pravu podlogu dušeku, već je omogućio i ugradnju dušeka debljine čak 18 cm, koji se inače koristi za krevete za svakodnevno udobno spavanje, što predstavlja veliku prednost u odnosu na druge modele nameštaja na razvlačenje čiji su dušeci neuporedivo tanji, a samim tim i manje udobni.

U varijanti ugaone garniture „LAYER“ dodatnu prednost predstavlja to što se ispod sedišta, a pored dušeka za spavanje, nalazi i kutija za odlaganje posteljine i drugih stvari.

Veliki broj modula

Dvosed, trosed, lenjivac, ugaona garnitura „LAYER“, ali i druga iznenađenja koja je pripremio ENVIRO za novu sezonu možete videti u salonu u Bulevaru kralja Aleksandra br. 17 u Beogradu, i to u bezbroj dimenzija i modula koji će odgovoriti na sve vaše potrebe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.