Brojne inicijacije u numerologiji

BROJNE INICIJACIJE OSNOVNIH (UZVIŠENIH) BROJEVA
0. Sve Jeste i istovremeno je Ništa jer je nula nedefinisano stanje koje nema ništa iza sebe i kada se ne zna ništa šta će biti. Nula je portal Nastanka pre kreacije Kreatora – Boga koji je stvorio svet. Zato ovaj broj asocira na početak i Prazninu, determiniše trenutak pre Nastanaka i podseća nas da smo samo deo, i u Svemiru; da smo samo bljesak u Postojanju. Nula nije ništa i jeste sve – predhodeći broju jedan.

1. Inicira Početak i Ličnost: nameće prilike ali obavezuje da se dobro isplanira kako bi se nešto samostalno započelo, u tom smislu će vam sve kapije biti otvorene, a jedna osoba vas čeka da vam pomogne.

2. Inicira Smiraj i Sudbinu: nameće prekid aktivnosti. Nalaže vam se da budite mirni: posmatrajte druge, upijajte znanje i da ne radite ništa na silu, jer sve što započnete moraćete da ponovite, ali ako vam traže uslugu, učinite im.

3. Inicira Otvaranje i Radost Života, nameće vam da treba da pokažete Sve šta znate i umete, ali nemojte preterivati ni u čemu, spoplećete sami sebe.

4. Inicira Samokontrolu i zakon Karme, nalaže da se ozbiljno uradi ono što se Mora radi učvršćivanja strukture na kojoj se bazira sve.

5. Inicira Emancipaciju i nalaže oslobađanje od krutih formi života. Dobijanjem slobode, učimo šta ona znači i kolika joj je cena, putem adaptacije na promenu, neočekivanih situacija, novih okolnosti i uslova. Novim idejama, ulazeći u avanturu života, istažujući ga, putujući, ali istovremeno i drugima dajemo tu slobodu.

6. Inicira Harmoniju i Ljubav, nalažu nam da im se voljni odazivamo pružajući sebe drugima u susretu s njihovim težnjama. Učimo i vrednujemo pojam pomaganja, dotle da je pomoć i kada prepuštamo drugima sami da brinu o sebi i situacije kada shvatamo da gubitak jednog znači prostor za drugo.

7. Inicira Introspekciju i Samoću, uvodi nas u naš lični svemir, unutrašnji svet, gde nam se nalaže da učimo da razmišljamo, meditiramo, analiziramo svoje postupke, uočavamo svoju ulogu u Svemu, tragamo za Istinom kroz sebe. Da steknemo Mudrost, nagoneći nas u osamu učimo da se ne bojimo te samoće.

8. Inicira osvešćivanje Moći i veze materijalnog i duhovnog sveta. Uči nas velikodušnosti: biti koristan sebi i drugima. Da korisno upotrebimo svoju unutarnju snagu u materijalnom svetu, kada učimo kako duhovni zakoni i pravila vode do materijalnog uspeha. Učimo se kako da budemo u biznisu da koristimo i primenimo uspešnost bez pohlepe, nemorala, sebičnosti i požude. Učimo se da dajemo da bismo mogli da dobijemo.

9. Inicira duh Bezličnosti i Žrtvovanje ličnih interesa u korist drugih, služeći im. Brinući o drugima učimo se da ih volimo: biti velikodušan nepristrasan i dosledan, biti ono što bi vi voleli drugi da budu. Tim činom pomažemo svetu da bude bolji.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.