Broj imena 6

Numerologija broj 6 – pozitivne osobine

Jak osećaj odgovornosti, umetnički nastrojeni, vole da brinu o drugima, vole dobrotvorni rad, uravnoteženi, empatični, humani, nesebični, vole dom i kuću, uvek na raspolaganju drugima.

Numerologija broj 6 – negativne osobine

Uobraženi, svojeglavi, tvrdoglavi, vole da šefuju članovima porodice i prijateljima, zabadaju nos u tuđ život, egoistični, vole laskanje, nameću svoje mišljenje svakome.

6 kao broj imena

Numerologija smatra da je broj imena 6 najpogodniji za pesnike, umetnike, muzičate i plesače. U sebi sadrži prijateljsku notu koja šestice čini lako prihvatIjivim i popularnim.

Broj imena 6 je dobar i za ljude koje interesuju okultne discipline; oni mogu da steknu čarobne moći.

Numerologija smatra da broj 6 čini ljude društvenim, susretljivim, ljubaznim, simpatičnim, gostoljubivim, dobrotvorima, osećajnim i nestabilnim. Čini ih društvenim i ljubiteljima ispraznih brbljanja. Jako ih privlači unutrašnja i spoljašnja lepota, kako kod ljudi tako i u prirodi.

Razdoblja slabosti

April, oktobar i novembar su razdoblja slabosti za broj 6. Uz to, oni imaju zdravstvenih problema uvek kada je Venera retrogradna, primaju loše vesti i mogu da prolaze duševne teškoće i nailaze na prepreke u svom poslu. Može im nedostajati hrabrosti, inspiracije, postojanosti i smirenosti. Postaju ponosni, nepristojni, tvrdoglavi, svadljivi, ljubomorni i neodlučni. Gube razum i svakom veruju: kad ih prevare postaju osećajno uznemireni.

Razdoblja snage

Razdoblja snage i pogodnosti za šestice traju od 20. aprila do 18. maja i od 21. septembra do 19. oktobra.Numerologija preporučuje da broj 6 u to vreme treba da započne nove poslove, sklapa nove ugovore, traži nove kuće (ako je to potrebno) i završava nedovršene poslove.

Razdoblja između 20. aprila i 30. aprila i između 1. i 19. oktobra su posebno povoljna; ova razdoblja treba da koriste za preduzimanje koraka koji će im pomoći u budućim poslovima.

Dobri datumi

Za šestice su 6, 15. i 24. dan svakog meseca pogodni datumi, a dobri su i 3, 9, 12, 18, 21, 27. i 30.

Dobri dani

Sreda i petak su dobri dani za šestice. Ako se poklope sa pomenutim datumima postaju još korisniji.

Preporučljive boje za broj 6

Bela boja je najbolja za šestice, jer je to boja njihove vladajuće planete, Venere. I svetloplava, ružičasta i žuta su dobre za njih. Žuta je povezana s Jupiterom, a kako je Venera uzlazna u Ribama – znaku kojim vlada Jupiter – žuta boja ističe dobre osobine šestica i ozaruje ih. Žene šestice bi trebalo da nose mnogo ružičastog. U posebnim prilikama žena šestica treba da nosi belu haljinu da bi postigla uspeh.

Prijatelji

Ako ste broj 6 numerologija vam za prijatelje predlaže sledeće brojeve.

Šestice su u skladu s jedinicama, trojkama, devetkama i drugim šesticama; mogu dobro da se slažu s dvojkama, peticama i sedmicama. Četvorke i osmice nisu u skladu s njima. Jedinice i trojke su im idealni prijatelji.

Dobre godine u životu

Godine 6, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77. i 86. su najbolje godina njihovog života; uz to su vrlo povoljne i godine čiji zbroj cifara daje 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82,i 91.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.