Božićne čestitke za katolički Božić

Božićni i novogodišnji blagdani idealna su prilika da se obnove neka stara prijateljstva i osveže ona novija. Da se pokaže naklonost i privrženost. Za sve one koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru pripremili smo lepe SMS čestitke, a pored klasičnih poruka u stihu tu su i nekoliko proznih. Poruke koje su pred vama pogodne su za slanje prijateljima, rodbini i svim drugim vama dragim osobama. Sretan Božić!

Božićne čestitke za katolički Božić
Neka ti srce bude ispunjeno toplinom, a lice zablista vedrinom, mir i dobrota neka te slijede čitavog života. Za blagdan sreća neka te prati, ljepše želje ti ne mogu dati!

I ove blagdanske noći ja ti ne mogu doći, ali, evo, moja poruka kreće i sa sobom nosi pregršt ljubavi, zdravlja i sreće. Sretan Božić!

Želim ti puno uspjeha i sreće, neka ti Božić umjesto slavlja donese samo dobroga zdravlja. U miru neka ti prolaze dani, bezbrižni, sretni i nasmijani! Sretan Božić!

Dok nebom bijele pahulje lete, sjeti se kada si bio dijete, kakvi su bili Božićni dani, vedri, sretni i nasmijani. I danas isto ko nekad davno slavi se, smije i veseli, zatvori oči i nešto poželi! Nek ti se svaka ispuni želja u kući tvojoj punoj veselja.

Dobri moji i voljeni, nek vas čuva Gospod drag, molite se, pokajte se, na dan ovaj, prazik blag. Sačuvajte svoju vjeru u jednoga Krista Boga, neka čuva dok je vijeka i tebe i svakog tvoga. Sretan Božić!

Toliko ti toga poželjeti mogu, ali se za ovo molim Bogu, neka ti podari sreće i zdravlja u ove dane prepune slavlja. Imajte kraj sebe drage ljude i sretan Božić neka vam bude!

Zvjezdano nebo u punom sjaju, zimska idila kao u raju, u toploj sobi čarobne noći, Bogu se molim i on će doći, u svaku kuću u svaki dom, pomozi Gospode pastiru svom. Naka nas sačuva od svih zala, za svako dobro njemu hvala! Sretan Božić!

Kada se u ponoć oglase otkucaji sata i Gospod zakuca na tvoja vrata, otvori ih tada širom nek ispuni kuću mirom, nek oprosti vama grijehe a donese zdravlje, sreću i osmijehe. Sretan Božić!

U cik ove zore blage ja pomišljam na vas drage, razmišljam dok zora rudi koliko je dobrih ljudi i poruke šaljem svima a i ti si među njima. Sretan Božić dragi moj, u potisu neko tvoj!

U ove stretne Božićne sate poruke pišem i mislim na te. Iskrene želje svima dijelim, volim te iskreno svim srcem cijelim. Sretan Božić!

Nekoliko proznih
Božićni dan kao rijetko koji u godini okupi cijelu porodicu i donese osjećaje ljubavi, sreće i topline u svaki dom. Neka vas taj osjećaj prati kroz cijelu godinu! Sretan Božić!

U ove Božićne dane, blage i sretne, želje se tiskaju i roje, primaju se srcu, ali se ne broje. Ostaju zabilježene jedino u mislima naših najdražih, u srcima naših voljenih. Sretan Božić!

Neka ti ova poruka prenese makar dio moje ljubavi, djelić moje naklonosti i komadić iskrenosti, dovoljno da shvatiš da i u ove svečane Božićne sate mislim na tebe i da ti želim sve najljepše u životu. Sretan Božić!

Ništa čarobnije nema, od tihe Božićne noći, tada se molitvama staje pred Malog Hrista, a želje ako su prave i iskrene, zaista se ostvaruju. Moje su one prave i iskrene a želim ti dobro zdravlje i ugodne blagdane.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.