Bojana Ristivojević – Biografija

Bojana Ristivojević je jedno od popularnih TV lica, i većina gledalaca je „prepoznaje“ kao voditeljku reality emisije „Parovi“, koja se emituje na TV „Happy“, već nekoliko sezona.

Međutim, malo kome je poznato da je prelepa plavuša i sama bila učesnica reality programa „Maldivi“ koji se na pomenutoj TV stanici emitovao 2011. godine, kada su je čelnici „Happy“ televizije zapazili kao vrlo šarmantnu i elokventnu devojku, te joj kasnije ponudili i poslovnu saradnju, pa je Bojana postala voditeljka treće sezone „Parova“, koja se emitovala 2015. godine, a taj posao radi i danas.

Bojana Ristivojević – biografija
Bojana Ristivojević je rođena u gradu Šapcu, 9. maja 1988. godine, kao najstarije dete porodice Ristivojević, a gde je pohađala osnovnu i srednju Ekonomsko-trgovačku školu.

Lepa voditeljka ima mlađu sestru Jovanu (koja je učestvovala u trećoj sezoni „Parova“, koju je vodila upravo Bojana), kao i mlađeg brata Vuka koji nije sklon da se medijski eksponira.

Nakon završenog srednjeg obrazovanja, Bojana se preselila u Sarajevo gde je završila Višu poslovnu školu, ali je kasnije takođe i diplomirala na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Bojana je imala veliku želju da umesto prava upiše Akademiju lepih umetnosti, odsek slikarstvo jer je veoma talentovana u ovoj umetnosti, ali je ipak odlučila da ispuni želju svog oca i da postane pravnica.

Međutim, iako je stekla zvanje advokata, a slikarstvo joj je bilo i ostalo velika ljubav, Bojana je ipak na kraju postala TV voditeljka, te kako sama kaže uživa u tom pozivu i ne kaje se što nije u profesiji za koju se školovala.

Karijera Bojane Ristivojević
Kao TV voditeljka, Bojana se prvi put „oprobala“ nakon učešća u reality programu „Maldivi“, kada je počela da vodi jutarnji program na TV „Happy“, koji se zvao „Dobro jutro Srbijo“.

Međutim, nedugo nakon ovog angažmana, a sa početkom druge sezone reality-ja „Maldivi“, lepa Bojana je postala voditeljka ovog TV formata, da bi najveći uspeh postigla 2015. godine, kada je počela da vodi treću sezonu „Parova“, i koja ju je istinski „vinula“ u najpopularnija TV lica na našim prostorima.

Pored „Parova“, Bojana je kao voditeljka trenutno angažovana i u emisiji „Provodadžija“, koja je u produkciji iste televizijske kuće, a koja spaja potencijalne parove, koji nisu uspeli da sami sebi pronađu svoje emotivne partnere.

Manje je poznata činjenica da se lepa plavuša pojavila i u spotu grupe „Oliver Tvist“, za pesmu „Rekla si“.

Slikarstvo kao najveća ljubav i „beg od obaveza i stvarnosti“
Iako Bojana nije uspela da se ostvari kao profesionalna slikarka, ona se ovom umetnošću bavi iz hobija, i kaže da se na taj način oslobađa stresa i pronalazi „beg“ od realnosti, te sva svoja lepa ili ružna osećanja, ima sklonost da izrazi kroz svoja umetnička dela.

Pored slikarstva, Bojana svaki slobodan trenutak provodi sa svojom porodicom, koja i dalje živi u Šapcu, te ih lepa plavuša posećuje kada god joj to obaveze dopuštaju, a kako je stalni stanovnik prestonice, obično otputuje u rodni Šabac da se odmori, uživa u porodičnoj toplini, te i da dobro „napuni baterije“ za nove obaveze koje je očekuju u Beogradu.

Rođena pobednica – datum rođenja kao „predskazatelj“ uspeha
Kako Bojana često ponosno ističe, njeno rođenje na Dan pobede, 9. maja, smatra kao neki vid pokazatelja da će biti „pobednica“ i uspeti da ostvari sve svoje želje i zamisli.

Iako je učesnici „Parova“, ali i šira publika, smatraju vrlo „strogom“ i dosta profesionalnom voditeljkom, Bojana je privatno vrlo duhovita, te na društvene mreže postavlja razne zanimljive situacije iz svoje svakodnevnice.

Poznato je da ju je u toku snimanja za jedne novine, koje je ugostila u svom selu nadomak Šapca, ujeo njen pas, ali je srećom prošla bez ozbiljnijih povreda.

Bojana je ove godine proslavila svoj trideseti rođendan, u jednom poznatom restoranu, a među brojnim zvanicama bio je i njen omiljeni glumac ali i veliki prijatelj, Milutin Mima Karadžić.

Pored poznatog glumca, na Bojaninoj žurki su se pojavile i velike estradne zvezde, sa kojima se lepa voditeljka sprijateljila tokom svog rada na televiziji, i kako sama kaže ni jdan svoj rođendan više ne može da zamisli bez pesama svojih velikih prijatelja, Ljube Aličića, Mire Škorić i Milana Dinčića Dinče.

Uprkos brojnim zvanicama, na rođendanskoj proslavi je izostao Bojanin dečko, a koji je bio na poslovnom putovanju, ali kako kaže od njega je dobila vrlo lep poklon, koji joj je veoma drag i poseban u svakom smislu.

Inače, lepa voditeljka ima jedno zanimljivo pravilo – svoje želje i planove nikada ne voli da baš otkriva unapred jer smatra da se oni tako neće ostvariti, te se trudi da na ostvarenju svega što želi samo vredno radi, i da se ne raduje i ne hvali unapred.

Bojana je inače sasvim „prirodna lepotica“, koja svoju vitku liniju održava napornim vežbanjem i pravilnom ishranom, ali sasvim iskreno kaže kako je u poslednje vreme ozbiljno razmišljala da se podvrgne intervenciji ugradnje silikona u grudi, a kako bi izgledala još atraktivnije i bolje.

Ljubavni život Bojane Ristivojević
Mada se o emotivnom statusu voditeljke „Happy TV“, malo zna, jer nije osoba koja voli da deli intimne i privatne detalje iz svog života, krajem 2017. godine, Bojana je otkrila da je u vezi sa poznatim beogradskim biznismenom Milinkom Mikicom Filipovićem, koji je široj javnosti pak postao poznat nakon kratkotrajne romanse sa pevačicom Anom Nikolić.

Bojana ističe da je trenutno ispunjena na svim životnim aspektima, te da uživa i u poslu, kao i u ljubavi, i živi na relaciji Beograd – Šabac, jer ne propušta priliku da provede trenutke sa svojom porodicom, koju je uvek smatrala najvećom podrškom i osloncem, i za koju je veoma vezana.

Zbog svog atraktivnog izgleda i velike popularnosti, Bojana je nedavno bila na meti proganjanja dva obožavaoca, koji su joj slali poruke putem društvenih mreža, ali i ljubavna pisma, te je ona kako sama kaže oba slučaja prijavila policiji, jer se veoma uplašila za svoju bezbednost.

Ime i Prezime: Bojana Ristivojević

Nadimak: Bokica; Boba; Bokalica

Datum i mesto rođenja: 9. maj 1988. godine, Šabac, Srbija

Zanimanje: TV voditeljka i urednica; diplomirana pravnica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/bojana.ristivojevic.1

Instagram: https://www.instagram.com/bokalica/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.