„Bog neka joj pomogne!“ Marija Kulić SLOMLJENA zbog Miljanine trudnoće, SVE je BLIŽA ovoj ODLUCI!

Drama ne prestaje!

Pitanje trudnoće Miljane Kulić je i dalje aktualna tema u Zadruzi, zbog čega je Ognjen Amidžić razgovarao sa Miljanom, a zatim i Marijom.

– Ja ne mogu Ognjene, ne spavam, a kad spavam sanjam neke gluposti, budim se u goloj vodi. Ona je malo pre došla, kaže loše joj je, ne zna šta da radi, da li će podneti trudnoću, da li je bezbedno da ima dete. Mlada si, ima vremena za decu – rekla je Maija.

Miljanu je strah da će se Zola naljutiti ako abortira.

– Pa neka se naljuti, ako te voli odljubiće se. Čekaj čoveče, izađite napolje, probaj ponovo sa njim, vidi da li je on organizovan, da li radi, ima li nekog pravca u životu. Sebe stavi na prvo mesto. On je i on nezreo, još uvek je i on detinjast – kaže Marija.

– Ako odluči da zadrži dete, Bog neka joj pomogne. Neka razmišlja da li bi ona to mogla da iznese. Bliža je odluci da zadrži dete, jer on manipuliše njom veoma lako. Ja više ništa ne pričam, sada samo čekam – rekla je Marija na kraju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.