BOBINO NEVERSTVO KRILA OD JAVNOSTI? Lepa Brena učinila sve kako bi sačuvala brak, ali se OSVETILA mužu?

Do sada neotkriveni detalji.

Lepa Brena i Boba Živojinović u braku su već 29 godina, a na njihovoj svadbi, o kojoj se i danas priča, bilo je oko 600 zvanica. Posle skoro tri decenije u njihovom braku, bar za javnost, malo toga se promenilo.

Poštovanje, ljubav, strast, prijateljstvo… sve je ostalo isto. Ipak, poznati astrolog otkriva tajnu njihovog braka. Šta je sve pevačica morala da prećuti kako bi sve normalno funkcionisalo, te da li je postojalo neverstvo između njih.

– Boba i Brena uspešno odolevaju svim tračevima i spekulacijama. Zbog toga i traju! Kada bi neko od njih dvoje skakao na prvu loptu i verovao svemu što se piše o njima, njihov brak ne bi trajao ni mesec dana. U njihovoj zajednici ne zna se ko je uspešniji, ali se sigurno zna ko je krivac što toliko traju. To je Brena, koja je od samog početka njihove ljubavi bila glava porodice. Ona je prihvatila Bobinog sina Filipa, bila mu je odlična maćeha, a kada su došla njihova deca, bila im je odlična majka. Brena je Vaga, koja je najprilagodljiviji horoskopski znak, a ona je to jasno pokazala.

Njeno patrijarhalno vaspitanje joj nije dozvoljavalo da skandal ugleda svetlost dana i da loša slika o njima kao porodici izađe u javnost. Takođe, ona je i veoma taktična, zna kada sme da plane i napravi dramu, ali i kada da zaćuti i povuče se – tvrdi astrolog i dodaje da je Boba imao nekoliko ispada u javnosti, ali da mu je sve to oprošteno.

– Dok je bio mlađi, Živojinović je malo šarao, ali se uvek vraćao kući. Njegova teniserska karijera mu je donela mnogo poznanstava sa lepim devojkama i on poklekao, ali ipak je znao gde je kuća i ko ga tamo čeka. Pošto njegovi „izleti“ nikad nisu bila javni, Brena mu je oprostila. Ona je bila svesna da svakome može da se desi kiks i žrtvovala se zbog porodice i sinova. Ipak, pevačica je njemu sve to vratila, samo na drugačiji način. Naime, pošto su veoma slični, odnosno temperamentni i impulsivni, ona je svaki put njemu pokazala kada je besna ili ljuta i nikada ništa nije držala u sebi.

– Opstali su zato što mu je rekla sve što joj je smetalo, kao i obratno. Mnogi maštaju da imaju brak kao Brena i Boba jer upravo tako i treba da izgleda zdrava zajednica. Pre svega, oni su prijatelji, pa onda roditelji i tek onda emotivni partneri. Njihov odnos nikada nije bio baziran na strasti, ali zbog sličnosti i velikog poštovanja i ljubavi njihova veza je neraskidiva. Svi problemi iz prošlosti su zaboravljeni i njihova budućnost je blistava – ispričao je astrolog za VIP magazin.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.