BOBAN RAJOVIĆ U ZATVORU BIO DVA PUTA

Pjevač Boban Rajović godinama je na estradi i javnosti je poznat kao porodičan čovjek, dobar suprug i otac troje djece. Ipak, nije uvijek bilo tako i mnogi bi se šokirali kada bi znali da je ženu mnogo varao, a da je u zatvoru bio čak dva puta.

Boban je za Alo! nedavno otkrio da je javno nevjeran svojoj supruzi, ali da je ipak voli najviše na svijetu. Ipak, tvrdi da se čak i ona umorila od njegove popularnosti, brzog načina života, ali i od prevara:

– Iskreno da ti kažem jeste malo umorna od svega toga, i od mene i od moje popularnosti, ona je totalna suprotnost od svega onoga što ja jesam. Ali znaš kako, to je moj život i ona je morala da se pomiri sa tim da će biti svega. Ja moram priznati da je mene kod nje privukla ta njena skromnost i hladnokrvnost koju ona ima, slagao bih kada bih rekao da me to nekada ne iritira zato što je takva.

Je l’ i dalje koristiš svoju popularnost kod žena ili si se smirio?

– Prije nego što ste prišli za ovaj intervju, razmišljao sam o tome i mislim da sam se smirio, ali ne želim to sebi da priznam, jer to bi automatski značilo da sam ostario, a ja se osjećam odlično, dobro izgledam, treniram svaki dan, zdravo se hranim, ljudi me porede sa nekima koji su deset godina mlađi od mene, tako da nisam ja još za baciti.

Kako prevazilaziš iskušenjima da prevariš suprugu?

– U posljednjih 15 mjeseci mi je bilo lako, jer nisam bio na terenu. Vidjećemo sada kada krenu nastupi, šta će tada da se desi. Ranije je to bilo da ja završim drugi blok, presvučem se i pobjegnem u sobu i onda dođe neko poslije pet minuta.

Da li sebi možeš da obećaš da ćeš u naredne tri godine biti vjeran suprug?

-Ne! Ja ne mogu da se zareknem, jer nikada ne znam šta donosi dan, a šta noć. Ja moju ženu volim najviše na svijetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti čitav svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi da odolim svemu tome, ali ne mogu da obećam.

Da li si osjetio možda da te kolege mrze?

– Ja bih zaista volio da me ne mrze, ali u raznim situacijama sam osjetio da sam mnogima prst u oku. Ja realno nikome nisam naudio, ja se borim za svoju porodicu, veliki sam borac i niko u stvari ne zna pravu istinu jer nije sve tako sjajno i bajno kao što izgleda i ja ne želim da vjerujem da me neko ne podnosi.

Bio si dva puta u zatvoru, jel to tako trebalo da bude ili je moglo biti drugačije?

– Da je bilo drugačije, ko zna šta bi tu bilo. Zatvor me je dosta promijenio i kada bi se sada vratio iz početka, opet bi sve isto uradio. Ko god nije bio u zatvoru mislim da je propustio dosta toga u životu.

Da li ovo znači da bi ti savjetovao svima da odu u zatvor?

– Ne bih savjetovao, ali to je veliko iskustvo u životu i ko god nije bio ne može da zna šta je to. I samo da napomenem zatvor nije nešto zbog čega se kajem.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.