Bliznakinje se porodile istog dana i dobile sinove

Bliznakinje Danijel Grant i Kim Ejbraham iz Nju Džersija, koje su rođene u razmaku od jednog minuta, porodile su se istog dana u istoj bolnici i rodile dečake.
Danijel je rodila Romana pre podne, a četiri sata kasnije njena sestra Kim rodila je dečaka Arona. „Ljudi su bili zaprepašćeni zbog bliznakinja koje su se porodile istog dana. Svi su mislili da nema šanse da se to dogodi“, rekla je Kim. Danijel je rekla da je totalna slučajnost to ššto su zatrudnele u isto vreme. „Obe smo želele da imamo decu, ali nismo znale da ćemo zatrudneti u isto vreme. Ovo nismo planirale“, rekla je.
Njena sestra smatra kako je to najbolja stvar koja im se mogla dogoditi i da će njihovi dečaci biti poput braće. Kim je ovo prvo dete, dok Danijel ima dvogodišnju ćerku. Lokalna profesorka matematike Olga Malpika Proktor izračunala je da su izgledi da se bliznakinje porode na isti dan 1:12.500.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.