Biti mudra žena je prava umetnost, ali nisu svi sposobni to shvatiti

Nažalost, mnoge žene nisu sigurne kako treba da se ponaša mudra žena i šta je to tačno što pokazuje njenu mudrost.

To što su se udale, imaju decu ili su došle u određene godine ne znači da su mudre i da imaju pravo drugima deliti savete i govoriti im kako treba da žive. Uglavnom su takve žene daleko od mudrih jer nisu upoznate sa pravilima kojih se pridržavaju mudre žene.

1. Uvek sluša sagovornika; Ne prekida, ne osuđuje, ne pokušava nametnuti svoje mišljenje. Ona vam nikada neće dati savet ukoliko ga sami od nje ne budete tražili i uvek će se truditi da njen savet bude od koristi.

2. Poštuje ljude; Ona se jednako ponaša i prema direktoru i prema čistačici.

Nikoga ne gleda sa prezirom i sa visine. Zna da svako ima svoje nedostatke i da niko nije savršen.

3. Ne boji se samoće; Za nju samoća nije najgora stvar na svetu jer ona uvek nađe nešto što će joj život učiniti ispunjenim i zanimljivim.

4. Uvek je nasmejana; Čak i kada je loše raspoložena ona je nasmejana jer zna da svojim osmehom može usrećiti druge. Ona iza svog osmeha krije sve ono što je muči,a što ne želi da drugi vide.

5. Njene reči prate dela; Mudra žena nikada neće rasipati svoje reči i obećanja tek tako, ona ih uvek potkrepljuje postupcima. Zna da je ili bolje ne obećavati ništa ili obećavati i činiti.

6. Ona hvali svog muškarca; Glupo je misliti da muškarcima ne trebaju pohvale. Čak i ako su samostalni i samopouzdani ponekad i oni žele čuti neku lepu reč. Mudra žena neprestano hvali svog muškarca, a on joj od toga postaje bolji, još jači, još samopouzdaniji.

7. Vodi računa o novcu; Bez obzira da li sama zarađuje novac ili je njen muškarac taj koji obezbeđuje veći deo finansija, u svakom slučaju, ona kompetentno upravlja finansijama. Ona, naravno, ne uskraćuje sebi stvari koje voli, ali zna šta treba da bude prioritet.

8. Nikoga ne kritikuje; Mudra žena nikada neće kritikovati svakoga i za svaku sitnicu. Uvek se trudi biti pozitivna i videti u ljudima dobre osobine.

9. Ona je podrška svom muškarcu; Svakom muškarcu je potrebno razumevanje i podrška. Mudra žena to zna. Stoga ona sluša svog muškarca, dajući mu do znanja da nije sam. Pokazuje mu da će sve probleme rešavati zajedno, sluša njegova osećanja, daje savete, što je muškarcu jako važno.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.