Biljana Sečivanović – Biografija

Ova mlada pop – folk pevačica krasi svojim glasom srpske bine već više od jedne decenije, a pre toga je čak nastupala i u Austriji. Na našim prostorima se za nju pročulo najpre u sklopu benda ,,Casper” iz Kraljeva, a zatim i nakon učešća u četvrtoj sezoni pevačkog takmičenja ,,Zvezde granda”.

Danas, ovu pop – folkerku gledamo na malim ekranima u različitim spotovima, ali i u reality show – ovima.

Biografija
Biljana Sečivanović je rođena 31. jula 1976. godine u Nemačkoj, u mestu Švebiš Gmind, ali se uskoro preselila u Srbiju, u Mrčajevcima. U obližnjem Čačku je završila osnovnu i srednju ekonomsku školu, a, nakon preseljenja u Austriju, pohađala i kurs za manikir.

Dok je boravila u Austriji, Biljana je započela vezu sa jednim uglednim austrijskim biznismenom, ali je par raskinuo nakon što se saznao da je Biljana u drugom stanju. Njihov sin, Matija, rodio se u Austriji, a potom je sa majkom došao nazad u Srbiju da živi. Biljana je odbila da prima alimentaciju od svog bivšeg partnera, te sama izdržava svog sina, ali Matija redovno viđa i oca i babu i dedu.

Nakon raskida sa pomenutim biznismenom i ocem svog deteta, Biljana se pomirila sa svojim prethodnim partnerom, Bojanom Obradovićem, sa kojim je godinama bezuspešno pokušavala da ima dete. Bojan je inače bio klavijaturista u bendu ,,Casper” sa kojim je nastupala i njihova romansa je trajala 13 godina, sve do 2010. godine, kada je ona odlučila da se preselila u Beograd, mada se Bojanu to nije svidelo, te se par rastao.

Njen život je bio prepun uspona i padova i kao da sam njen ljubavni život nije bio dovoljno komplikovan, kada se Matija napokon rodio, u zajednici Biljane i Bojana, Biljanin sestrić, Nikola je preminuo, te je istog dana bila i njegova sahrana. Nekoliko godina kasnije, njena rođena sestra Biljana je imala i karcinom dojke, te je morala da bude operisana. Danas, Biljana i njen sin Mateja žive sa njenom rođenom sestrom Radom, Radinim mužem Nenadom i njihovom ćerkom Milicom.

Kao što možemo da primetimo, život Biljanu nije mazio, barem kada se radi o ljubavnom planu. Posle kraha veze sa svojim bivšim izabranikom, Bojanom Obradovićem, Biljana se posvetila svojoj karijeri i odgajanju svog sina Mateje, te je svoj ljubavni život stavila u drugi plan.

Tek 2014. godine, ona je započela tajnu vezu sa Rolandom Piljkićem, koji je u to vreme bio oženjen i sa svojom suprugom živeo u Švajcarskoj. Inače, Roland Piljkić je rođeni brat Veljka Piljkića, muža Biljanine koleginice Svetlane Seke Aleksić. Ovo dvoje su dugo uspevali da održe vezu na daljinu, te su je objavili javnosti krajem 2014. godine. Ipak, njihova veza takođe nije bila dugog veka, te je Biljana opet ostala sama nakon 2,5 godine.

Početkom 2018. godine, Biljana Sečivanović je objavila veridbu sa svojim novim izabranikom, biznismenom Aleksandrom, sa kojim je u to vreme bila u vezi od oko godinu dana. Sada tvrdi da je napokon srećna i da pored sebe ima savršenog čoveka, koji joj po svemu odgovara i koji joj pruža maksimalnu podršku.

Karijera
Svoju karijeru je Biljana započela kao članica grupe ,,Casper”, te se 2008. godine prijavila za četvrtu sezonu ,,Zvezda granda” kao već iskusni solista. Biljana je u Beogradskoj areni ušla u top 12 takmičara, ali je titulu pobednika te godine dobio Darko Lazić.

Ipak, Biljana je od ,,Grand produkcije” kao nagradu za ulazak u finale dobila aranžman za svoju prvu pesmu ,,Zašto me neko ne zaustavi”, koja je objavljena 2009. godine i od tada je nastavila da niže singlove.

2010.godine je snimila pesmu ,,Sine moj”, sa kojom je učestvovala i na ,,Axal Grand festivalu”, ali, iako veoma lepo prihvaćena od strane publike, pesma ,,Sine moj” nije osvojila ni jednu nagradu na ovom festivalu. 2011. godine je objavila pesmu ,,Ne šizi”, a 2012. godine numeru ,,Talija”, da bi 2013. godine snimila pesmu ,,Odavno sve je među nama prošlo”, nakon koje je napravila pauzu u svojoj karijeri. Tek 2016. godine je Biljana objavila naredne 2 pesme – ,,Ili, ili” i ,,Danas ćemo reći da”, a 2017. godine je objavila još 2 numere – ,,Ili sve ili ništa” i ,,Bolje sama nego bilo s kim”. Ni ove godine Biljana nije gubila vreme, te je objavila čak tri numere: ,,Zaklelo se nebo zemlji”, ,,Nije sve u lovi” i ,,Idi, gubi se odavde”.

Biljana Sečivanović je javno izjavila da nema nikakvih predrasuda o osobama koje se podvrgavaju estetskoj hirurgiji, te je bila prva koja je podržala svoju sestru Radu, kada je stavila silikonske implante u grudi, nakon što joj je dojka uklonjena zbog tumora. Biljana Sečivanović se čak i sama podvrgnula estetskoj operaciji, te je operisala nos i ugradila implante u grudi.

Iako je svesna da joj ova promena nije bila baš preko potrebna, tvrdi da joj je ipak mnogo pomogla, te Biljana od tad ide mnogo uzdignutije glave, sa više pouzdanja i oseća se mnogo više sexy, što je potpomoglo i promociji njenih spotova i njenoj karijeri generalno da krene uzlaznom putanjom.

Trenutna najveća želja ove pevačice na polju karijere je da, nakon brojnih singlova, napokon snimi svoj album prvenac ili otvaranje sopstvenog kozmetičkog salona, jer je tokom kursa manikira koji je završila u Austriji shvatila da ima talenta, a da joj ujedno ovaj hobi pomaže da se oslobodi stresa.

Reality
2010.godine, Biljana Sečivanović je učestvovala u reality show – u ,,Farma”. S obzirom na to da se njen ulazak na ,,Farmu” desio svega godinu dana nakon što ju je publika upoznala kao takmičarku finalistkinju pevačkog takmičenja ,,Zvezde granda”, Biljana Sečivanović je nastojala da se publici približi i svojim karakterom.

O njenom učešću u ovom reality show programu mnogo govori i činjenica da je Biljana čak 2 nedelje za redom nominovana od strane publike za izbacivanje iz show – a i to ne zato što je nisu voleli, već zato što su reality show – ovi kreirani tako da publiku zabavljaju konstantnim razmiricama i konfliktima između takmičara, u kojima, pak, Biljana nije želela da učestvuje.

Iako je ispala nakon svega 4 nedelje od početka reality show – a, Biljana se nije kajala jer joj je njen sin Mateja, koji je tada imao samo 4 godine, previše nedostajao, a, u isto vreme, na ,,Farmi” su već takmičari počeli da otkrivaju svoja prava lica, te je cela situacija počela da se kuva, a ona je smatrala da je velika verovatnoća i da ona sama poklekne pod pritiskom, te bude još jedna od mnogobrojnih žrtvi reality fijaska, kom svedočimo svakodnevno.

Ipak, barem na kratko je opet videla i uživala sa svojim kolegama sa takmičenja ,,Zvezde granda” Milenom Ćeranić i Nemanjom Stevanovićem.

Ime i prezime: Biljana Sečivanović

Nadimak: Bilja

Datum rođenja: 31. jul 1976. godine

Mesto rođenja: Švebiš Gmind, Nemačka

Zanimanje: Pop – folk pevačica

Instagram: https://www.instagram.com/bilja_secivanovic_official/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.