BILJANA DRAGOJEVIĆ OTKRIVA SVOJU VERZIJU PRIČE: Dejan i Dalila nisu odgovarali na moje pozive!

Novčić ima dve strane…
Biljana DRagojević tvrdi da je pokušala na sve moguće načine da stupi u kontakt sa sinom Dejanom i snajkom Dalilom pre njihovog ulaska u „Zadrugu 3“, ali8 joj to nije pošlo za rukom. I dok njen naslednik pred kamerama priča kako ga je majka izbacila iz kuće zbog toga što je u braku sa ženom druge veroispovesti, Biljana ima svoju verziju priče.

– Poslala sam dejanu i Dalili poruku da im poželim sreću pred ulazak u „Zadrugu“ ali mi oni nisu ništa odgovorili. Ne znam zbog čega ne žele da pričaju sa mnom. Čekam da prođe neko vreme jer verujem da ćemo srediti naše odnose. Doći će moj sin kod mene kada bude želeo da razgovaramo – priča Biljana za Hit.

S druge strane, Dragojević je u rijalitiju ispričao da njegova majka želi slavu preko njegovih leđa:

Ona je Davidu činila sve, a meni dve godine na rođendan nije došla. Svi ovde u zadruzi pričaju kako je majka svetinja, a mene moja dve godine nije pitala da li imam za hleb, niti da li imam da platim struju – rekao je Dejan kroz suze i istakao da je bio šokiran što je BIljana zavolela Aleksandru Subotić, a njegovu ženu Dalilu ne:

– Zaradio sam za auto i stan, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, treniram, živim normalan život, kao i moja supruga. Ali, uprkos svemu, moja majka nas ne prihvata. A s druge strane, primila je u svoju kuću neko dete i devojku koja iza sebe vuče neke repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.