BILI SU NERAZDVOJNI, A SADA IM ZABIO NOŽ U LEĐA?! „David i Ana su SMEŠNA priča!“ Lazar SUROVO iskren!

Ovo niko nije očekivao.

Završena je druga sezona rijaliti programa „Zadruga“, a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire javnosti. Juče se kao gost u Šimanovcima u emisiji „Narod pita“ našao Lazar Jeremić.

Obeležio je prethodnu sezonu svojim druženjem sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Sada je rešio da progovori o njihovom odnosu van rijalitija, kao i da se osvrne na situacije iz Bele kuće koje je imao sa Aleksandrom Subotić. Otkrio je zašto joj nije pružio ruku kada se vratila u Zadrugu nakon diskvalifikacije.

– Ona je pre toga mene vređala u razgovoru sa Karađorđem. Ja sam i dalje njoj pričao da se smiri, sa Anom tad nikakva priča nije bila. Ona je diskvalifikovana i to je bila jedna kazna, hteo je i on. Posle je ona svašta nešto rekla za mene, ali opet, trebalo je da joj pružim ruku, žensko je – rekao je Lazar.

S obzirom na to da je bio nerazdvojan sa Anom i Davidom, šokirao je gledaoce kada je uporedio njihovu vezu sa vezom između Davida i Aleksandre. Istakao je da je veza sa Anom smešna naspram emocija koje su postojale u njevom odnosu sa Subotićevom.

– Kao što je bila priča da sam zaljubljen u Davida, tako su videli i ovu situaciju. Aleksandra je u početku govorila kako jeste, čim je novinar rekao da sam ja pominjao cene, ona se nadovezala na tu priču. Onda je govorila da novinari lažu, to nije tačno, nego je stvarno bila takva komunikacija između nas. Ona i ja smo imali zajednički garderober, Ana je rekla da bi volela da ima dete crnče, ja sam rekao da bih i ja isto voleo i tako smo se zgotivili – rekao je Lazar pa dodao:

– Meni je i ovo sad između Ane i Davida smešna priča, ja znam koliko su se voleli David i Aleksandra, ona ga je mnogo volela. Ali, David je isto i za Anom odlepio. Deluje da je veštački, ali oni rade isto što su i u Zadruzi. On je više zaljubljen, nego ona. Dala se i Ana 100%, samo je možda obazriva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.