„BILI SMO INTIMNI!“ Šopićka otkrila dokle je išla sa Filipom u KREVETU! Pa oplela po Pešićki!

Opa!

Ivana Šopić i Jelena Pešić su digle veliku prašinu u javnosti kada je došlo do žestokog sukoba i pucanja njihovog prijateljstva. Ognjen Amidžić je rešio da popriča sa Ivanom o tom odnosu, kao i o njenom odnosu sa Filipom Đukićem.

– Kao da sam na koledžu, tu sam gde jesam, ne mogu da se vratim kući. Moram da živim sa ljudima. Nikada nisam htela da budem aktivna, naročito ne u svađi sa najboljim prijateljima. Uzrok, kada sam malo dublje ušla u tematiku, to su sitnice koje su se nagomilale. To se non-stop guralo pod tepih, ja sam ćutala njoj, ona je ćutala meni. Ona se promenila nakon odlaska u hotel za vreme Vladimirovog vođstva. Ja stvarno mislim da se ona stvarno zaljubila u Vladimira, ona nije očekivala da ću to da kažem – rekla je Ivana, pa nastavila:

– Ja kao prijatelj sam se osetila dužnom da joj kažem neke stvari. Kažem joj da mislim da greši i da treba da se promeni, ona je to shvatila kao izdaju. Nakon toga se desila ona situacija sa Filipom, gde su se meni sklopile neke kockice. Meni su sugerisali da joj se sviđa Filip. Crvi koji su mi ubačeni za Filipa, ja sam govorila: „Nema šanse, to su gluposti“, ali neke stvari su izašle na videlo. Kada vratim vreme, izgleda da je bila najveći neprijatelj te veze. Nikad nisam primetila da ona njega nešto gleda, kap koja je prelila čašu, on i ja raskidamo, ona stavlja njegov kačket na njenu glavu. To je meni delovalo kao provokacija. Primetila sam da je Filip boli, da joj je to slaba tačka – dodala je Šopićeva.

– Filipov i moj odnos je nikakav. Imali smo raspravu za crnim stolom, kada je on saznao da sam ga čekala na zicer, da napravi neku glupost. Posle toga se desio i famozni utorak, gde je prilazio Milici Kemez, krenuo ka Mioni. To mu je najgore izdanje, ja sam posle toga raskinula. Ovo je prevršilo svaku meru, nema šanse da se pomirim, sama bih se sebi smejala kada bih dala još jednu šansu toj vezi – ispričala je Ivana o svom bivšem dečku.

– Bili smo intimni, provodili noći i dane, do s*ksualnog čina nije došlo, zahvalna sam zbog toga, sada bi mi bilo teže.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.