„Bila sam sponzoruša, ne prostitutka!“ Nakon PRIČA da je imala sponzora, Iva Grgurić OTVORENO PROGOVORILA!

Nastao haos!

Kao i svake nedelje na red su u Zadruzi došla „Pitanjan novinara“. Zadrugari su se po običaju okupili za stolom kako bi sačekali svoja pitanja. Na samom početku Dušica Jakovljević je čestitala Miljani Kulić na trudnoći.

Kao bomba je odjeknula vest da je Iva Grgurović imala sponzora, a Darko Tanasijević je Ivu pitao da se izjasni upravo o ovom slučaju .

– U kakvoj god da si bila situaciji kako si mogla da prihvatiš finansijsku pomoć od čoveka koji je stariji od tebe, nije ti rod. Kao si mogla da prihvatiš taj vid sponzorstva – pitao je Darko Tanasijević.

– Ja sam tada bila mlada, ali to mi nije opravdanje. Krenulo je sa malim sitnicama, nekim sitnicama za frižider. Takvu pažnju nisam imala od svojih ukućana. Imala sam dvadeset godina i nije mi palo na pamet da će čovek od šezdeset godina obratiti pažnju na mene na taj način – rekla je ona.

– Kako je moguće da ništa nisi posumnjala – nastavio je Darko.

– Kada god mi je nešto trebalo u životu, on je to za mene učinio, gledala sam ga kao oca. Njegov pomoćnik je donosio vrećice hrane, a onda je sve postalo intenzivnije ta kupovina i sve – setila se ona.

– Čekaj, ja ima 25 godina i da mi dođe neka baka i kaže „evo ti Dare pare za stan“, ili „evo ti stan od sto kvadrata i auto“, ja bih se zapitao zašto je to tako i ne bih mogao da prihvatim od te osobe bilo kakav poklon – rekao je Darko.

– To je sve krenulo spontano od sitnica, zato nisam sumnjala. Išli smo u njegov kafić jednom nedeljno. Meni je to prijalo, ja znam da sam ja kriva, ali sada govorim devojkama da ne padaju na to – rekla je ona.

– Kako je moguće da jedna punoletna osoba u ovom veku dozvoli sebi da bude zatočenik osobe koja je 40 godina starija od nje i u kolicima je? Šta to uopšte znači? Ti si rekla da si bila njegova robinja, da te psihički i fizički uznemiravao – pitao je Darko.

– Nisam imala gde da se vratim. Kada mi je dao ultimatum, pozvala sam osobu koja mi je bliska i mislila sam da ću dobiti njenu podršku, ali pošto nisam ja nisam imala izbor. Ja sam rekla da sam ja bial u zlatnom kavezu jer mi je kretanje bilo ograničeno – rekla je ona.

Onda je Darko rekao da svi maštaju o tome da žive lagodno i da ne razmišljaju o novcu.

– Baš tako eto vidiš rekao si da svi to žele – rekla je ona.

– Ne ja nisam tebe opravdao niti rekao da bi svi uradili isto što i ti iako svi žele da žive lagodno. Zar nisi mogla da nađeš posao – rekao je on.

Ona je pokušala da mu objasni da nije imala izbora i da je morala da ostane u njegovom kavezu, nije joj prijalo, ali uredno je primala novac, a nikome nije jasno kako je to njena sloboda bila narušena.

– Šta je on rekao ako Ivi Grgurić daju posao padaće glave, šta je pretio – pitao je Darko.

Ona nije imala konkretan odgovor na njegova pitanja.

– Ja sam bila sponzoruša, prijala mi je njegova pažnja, prostitutka nisam bila, ne osuđujem osobe koje se bave starim zanatom, ali ja to ne bih radila – rekla je ona.

– Da li je možda tužno to što si dobila batine od njegove kćerke kada je sve saznala – pitao je Darko.

– Nikada ja nju nisam ni videla, a kamoli da smo imale neki kontakt – rekla je Iva.

Ona je na kraju rekla da je volela čoveka koji ju je mučio i time upala u totalnu kontradikciju, a Darko je rešio da prekinu razgovor jer nije dobijao konkretan odgovor.

Na kraju su Ivu napali zadrugari na čelu sa Saškom Karan i Vladimirom Tomovićem.

– Ljudi glumi neko pokajanje, a koga je ovde našla, ni manje ni više nego Karića, što nije našla nekog koji nije situiran – vikao je Tomović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.