Beli kukurek – homeopatski lek za tumore

Poznata i po nazivu čemerika, kukurek je odavnina poznat i kao otrov i kao lek za određene tegobe. Beli kukurek je efikasan kao sredstvo za detoksikaciju tela, stimuliše menstruaciju, eliminiše parazite iz tela

POZNATA i po nazivu čemerika, kukurek je odavnina poznat i kao otrov i kao lek za određene tegobe. Beli kukurek je efikasan kao sredstvo za detoksikaciju tela, stimuliše menstruaciju, eliminiše parazite iz tela, smanjuje groznicu, podstiče gubitak težine i leči grčeve.

Deluje kao diuretik. Stimulacijom uriniranja može da pomogne telu da se oslobodi viška masti, soli, vode i toksina, čime dovodi do čišćenja bubrega i poboljšanja opšteg zdravlja. Deluje i antiparazitski.

Koristi se u homeopatiji kao lek za tumore i rak pluća i želuca kod muškaraca. Takođe i kod karcinoma bronhija.

NAPITAK PROTIV TUMORA PLUĆA

Preliti sa litar vode četiri dobro oprana korena kukureka, koji ne smeju biti stariji od tri godine, jednu glavicu belog ljiljana (25 do 30 komadića) i obeležiti u posudi nivo vode. Nakon toga dodati još jedan litar vode i kuvati na tihoj vatri dok voda ne uvri u posudi na prethodno obeleženi nivo jednog litra.

Konzumirati tri puta po jednu supenu kašiku dnevno, a ukoliko se teže podnosi napitak, onda se konzumira tri puta po jedna mala kašičica. Napitak ne treba koristiti bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.