BANE PRIZNAO: Kajem se zbog Ivane Krunić!

Nakon što su videli snimak…

U emisiji „Gledanje snimaka“ u rijalitiju „Zadruga 3“, u jednom do klipova učesnici su mogli da vide i čuju razgovor Ermine Pašović i Mirka Gavrića. Ermina je pričala kako je prljavo u Hotelu, nakon što je iz njega izašla Ivana Krunić.

– Sve što si zatekla to sam i ja zatekla. Ja nemam volju da brišem za drugim ljudima. Kakav Hotel sam zatekla, takav sam i ostavila, a kao drugo nisam ja jedina bila u tom Hotelu – rekla je Ivana.

Bila je paučina svuda po sobi, kupatilo užasno, žute fleke po tuš-kabini. Na početku sam pričala za one gaće, mislila sam da su Ivanine. Nisam ih bacila zato što sam mislila da su Ivanine – navela je Ermina.

– Ja sam je pitao zašto je bacila Saškine gaće, ona je rekla da je bacila jer je mislila da su Ivanine – rekao je Marko Đedović.

– Ja mislim da ih je bacila pre nego što me je pitala da li su moje – rekla je Krunićeva.

– Niko nikad nije bacio stvari koje su čiste, a te gaće su bile tamo da se suše, bile su čiste. Lepo, Boga mi – bila je besna Saška Karan.

– Čini mi se da je ih je bacila jer se plašila da ne dođu u Banetove ruke… Šalim se – dobacila je Ivana.

– Ona je meni prebacivala da sam grlio Ivanu. Da sam ja želeo da budem sa Ivanom, ja bih bio, ne bi me zaustavila ni mama, ni Ermina. Kajem se što Ermina nije želela da razgovara sa njom, kajem se što nisam ispao muškarac, ja sam se distancirao od Ivane kad je ušla Ermina, trebalo je da porazgovaram sa njom posle svega što je bilo. Trebalo je da ispadnem džentlmen i kajem se što sam je nominovao. Smatram da nisam ispao fer. Mislim da ona za mene reč ružnu nije rekla, zato se jedino kajem – rekao je Bane Čolak.

– Ja mislim da je Ermini najveća smetnja ona sama. Ona mora sama sa sobom da raščisti, da zauzme stav – ostakla je Jasmina Čolak.

– Slažem se, ja sam napolju druga osoba, ovde sam poludela – rekla je Ermina.

– Ti ne želiš da kažeš šta ti leži na duši, zato si u rascepu. Ja verujem da je tebi najteže od svih zadrugara. Ja nisam došla da te dodatno mučim… Ali istina će te osloboditi – zaključila je Jasmina.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.