Baki B3

Puno ime: Andrija Đogani
Godina rođenja: 28. novembar 1971.
Država: Srbija
Mesto: Zemun
Aktivni period: 1996 –

Andrija Đogani – Baki B3 (Zemun, 28. novembar 1971) je srpski igrač i pevač. Zajedno sa braćom Đogani, jedan je od začetnika densa u Srbiji. Njegove najpoznatije pesme su „Još pet minuta“ i „Olovna ruka“.

Biografija

Andrija Baki Đogani rođen je 28. novembra 1971. u Beogradu. Od osme godine je živeo u Zemunu. Počeo se baviti plesom kod Đoleta, u plesnoj školi Đogani Fantastico. Godine 1996. Baki odlučuje da se oproba i u solo karijeri pevanjem, gde na svom albumu prvencu snima pesmu „Pet minuta“. Zatim 1997. godine izlazi drugi po redu album, gde se izdvaja pesma „Olovna ruka“. Treći album izlazi ratne 1999. godine na kom se nalaze pesme kao što su npr. Blokada, Keš, Mrak, Nikad više. Godine 2001. izlazi četvrti album i na njemu se najviše izdvaja pesma „Da nema me“.

Posle duže pauze izdaje svoj peti album na kojem se izdvaja pesma „Halo,halo“. Odlučio je da ponovo pauzira ali ovog puta tri godine, tako da 2010. izlazi album pod nazivom „Pazi“. Godine 1999. Baki postaje tata devojčice Anđele, koju je dobio sa tadašnjom suprugom Ivanom. Bili su 4 godine u braku, ali nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima i zajedno brinu o detetu. Godine 2010. Baki ulazi u Reality Show „Farma“. Došao je do finala ali nije pobedio

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.