BABA VANGA REKLA DA TURSKOJ NEMA SPASA: Poslednje reči proročice bile o Vladimiru i Turskoj!

Baba Vanga, izrekla je mnoga proročanstva koja su se još za njenog života ostvarila, a na samoj samrti rekla je “da se sve topi, kao i led, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije”.

Mišljenje mnogih po pitanju baba Vanginih proročanstva promenila su se od početka vojne intervencije u Siriji, a posebno nakon obaranja “suhoja Su-24“.

Njena predviđanja danas posebno dobijaju na značaju jer je ona predvidela razoran potres koji će pogoditi Tursku, a mnogi teoretičari zavera smatraju da je obaranje ruskog suhoja inicijalna kapsula za uništenje Turske i ostvarenje baba Vanginog predviđanja. I starac Pasije imao je proročki trenutak koji po mnogima govori o ovom događaju.

– Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto, slava Vladimira, slava Rusije. Ponovo će postati imperija – najavila je Baba Vanga još u vreme SSSR.

Baba Vanga ga je po mnogim teoretičarima zavere još 1979. godine stavila na toron današnjeg ruskog predsednika.

– Nema te sile koja bi mogla da slomi Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Niko ne može zaustaviti tu veliku zemlju – rekla je Vanga.

Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka. Tumači njenih proročanstava “tipuju” na trojicu: srednjovjekovnog kneza Rusije Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiča Lenjina i na Vladimira Putina. Prema Vanginim predviđanjima, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.