Aukcija – šta znači sanjati aukciju?

Sanjati aukciju
Kada sanjate aukciju, to se može tumačiti na više načina. Ako se bavite umetnošću, u narednom periodu imaćete priliku da pokažete koliko vredite. Dugo ste radili na delu koje će vam doneti priznanje u društvu i veliki priliv novčanih sredstava. Uložili ste mnogo napora i truda što će vam se višestruko isplatiti. Zadovoljstvo i ponos koje ćete osećati neće moći da se meri ni sa jednim prethodnim uspehom.

Takođe, verovatno posedujete nešto vredno što biste mogli da iskoristite da unapredite vaše poslovanje. To se može odnositi na materijalnu stvar, ali i na vašu sposobnost da naučite ili uradite nešto korisno. Biće vam potrebno vreme kako biste bolje upoznali sebe i svoje mogućnosti. U vama se nalaze uzroci i rešenja svih poteškoća sa kojima se suočavate. Shvatićete da morate više verovati u sebe i oslanjati se na sopstvenu intuiciju.

Aukcija može značiti da ne cenite dovoljno nekoga kome je stalo do vas. Moguće je da licitirate osećanjima i ponašate se kako vama najviše odgovara bez svesti da time možete povrediti druge. Desiće vam se neočekivana situacija i bićete suočeni sa posledicama neodgovornog ponašanja. Osoba od koje uvek očekujete bezuslovnu podršku, prebaciće vam da je uzimate zdravo za gotovo i tražiće da se uozbiljite. Moraćete da donesete odluku od koje će zavisiti da li će i dalje biti uz vas.
Sanjati javnu aukciju
Kada sanjate da ste na javnoj aukciji to znači da biste se mogli naći u konfliktu sa nekim zbog novca. Moguće je da ćete se posvađati sa partnerom jer neko od vas previše troši. Verovatno se vaši stavovi po tom pitanju mnogo razlikuju. Dok jedno smatra da treba štediti novac za „crne dane“, drugo je mišljenja da je novac samo način da se zadovolje neke potrebe. Tako oprečna razmišljanja su čest razlog za svađu. Ukoliko ne postignete neki kompromis razlaz je neminovan.

Sanjati učešće u aukciji
Ako sanjate da učestvujete na aukciji to implicira da imate neverovatan talenat za sticanje novca. Umete da čak i iz najgore situacije nađete izlaz koji je za vas povoljan. Kada planirate kupovinu automobila ili neke druge vredne stvari u stanju ste da mesecima proučavate ponudu na tržištu i prednosti i mane te investicije. Ako budete spremni na rizik mogli biste uložiti novac u posao koji će vam doneti veliku zaradu.
Sanjati da dajete ponudu na aukciji
Ukoliko sanjate da dajete ponudu na aukciji to znači da će vam se ulaganje isplatiti. Imaćete mnogo uspeha sa novcem i vešto ćete izbegavati zamke konkurencije i tržišta. Konačno ćete „uskočiti u voz“ koji bi vam mogao doneti bogatstvo i slavu.

Sanjati da ste dobili na aukciji
Ako sanjate da ste se na aukciji izborili za nešto to simboliše neočekivani dobitak. Mogli biste dobiti veći iznos na igrama na sreću ili saznati da ste u nasleđe dobili novac ili imanje.

Sanjati aukcionara
Kada sanjate da vidite aukcionara to znači nepredviđeni trošak. Verovatno niste očekivali da će vam sada stići na naplatu nešto što ste zanemarivali. To će izazvati dodatnu glavobolju jer vam u poslednje vreme finansijska situacija nije baš najbolja.

Biti aukcionar, voditi aukciju
Ukoliko ste u snu vi aukcionar to znači da ste osoba kojoj mnogi veruju. Kolege i prijatelji vas često pitaju za savet, a osobe suprotnog pola vaše sposobnosti, stavove i harizmu smatraju neodoljivim.

Sanjati da razgovarate s aukcionarom
Ukoliko sanjate da razgovarate s osobom koja vodi aukcije verovatno ćete pokušati ilegalnim putem da nešto postignete. Možda ćete smatrati da je to jedini način da postignete to što želite ili će vam neko savetovati šta da radite. U svakom slučaju taj potez će se ispostaviti ispravnim, jer će „prečica“ kojom ste krenuli dati rezultate.
Ako sanjate da neko drugi razgovara s aukcionarom postoji mogućnost da čujete nešto negativno vezano za posao ili šefa. Moguće je da vam neko pokušava sakriti lošu situaciju u kojoj se vaša firma nalazi. To će vam dati „vetar u leđa“ da počnete da tražite drugi posao.

Sanjati da se svađate s aukcionarom
Kada sanjate da se svađate ili raspravljate s aukcionarom to znači da će neko pokušati da vas prevari ili nadmudri. Budite pažljivi sa kim sarađujete i kome pričate o svojim planovima. Nisu baš svi ljudi dobronamerni kako vam se čini. S druge strane, budite posebno oprezni prilikom potpisa bilo kakvog ugovora jer bi vas trenutak nepažnje mogao mnogo koštati.

Ako se u vašem snu neko drugi svađa s aukcionarom to znači da ćete se založiti za kolegu ili prijatelja. On/ona će se naći u nezgodnoj situaciji, a ugled koji vi trenutno uživate u društvu će pomoći da se iz toga izvuče.
Sanjati da se tučete s aukcionarom
Ukoliko se u snu tučete s aukcionarom to znači da ćete se o nekoga ogrešiti. Vaša odluka ili reč će naneti štetu nedužnoj osobi. Možda ćete to uraditi potpuno nesvesno, ali će te nekome izazvati mnogo nevolje.

Kada u snu vidite da se neko drugi tuče s aukcionarom podsvest vam govori da ste nesigurni u sebe. Imate običaj da umanjujete vlastiti trud i rad, pa su i drugi počeli tako da vas doživljavaju. Niste svesni svojih sposobnosti i talenata jer se uvek divite drugim ljudima.

Sanjati da ubijate aukcionara
San u kome ubijate aukcionara označava problem sa zakonom. Možda niste platili porez ili ste zaboravili da izmirite neki dug, što će vam u budućnosti izazvati mnogo briga. Ipak, iz toga ćete naučiti da o obavezama mislite na vreme.
Ako ste u snu svedok ubistva aukcionara to znači da će vas razočarati bliska osoba. Moguće je da će partner ili prijatelj da uradi nešto što od njega/nje niste mogli da očekujete. Smatraćete njegov potez izuzetno lošim, ali mu/joj to nećete kazati jer ne utiče direktno na vas.

Sanjati da se ljubite s aukcionarom
Ukoliko sanjate bilo kakvu vrstu intimnog odnosa s aukcionarom podsvest vas upozorava da prestanete da se igrate mačke i miša sa partnerom. Njemu/njoj je takva situacija već dosadila, te će poželeti ili da se uozbiljite ili da prekinete vezu. Ukoliko ste sami verovatno imate neku simpatiju. Osećate da i on/ona gaji neke osećaje prema vama, ali niko ne želi da napravi prvi potez.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste bili na aukciji ili gledali na televiziji, to je ostavilo utisak na vas pa ste je sanjali.

Definicija aukcije
Aukcija je javno nadmetanje oko cene robe u kome učestvuju kupci i prodavci.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.