Atomska bomba – šta znači sanjati atomsku bombu?

Videti atomsku bombu u snu
Kada u snu vidite atomsku bombu, to simbolizuje veliko i neprijatno iznenađenje. Verovatno ćete čuti nešto vezano za posao što niste očekivali. Ušuškali ste se u sigurnost sadašnjeg posla i odložili ste planove za pokretanje privatnog biznisa. Niste od onih koji se oslanjaju na druge, ali bilo vam je lepo da se, za promenu, osetite bezbrižno. Shvatićete da ste pogrešili i nastavićete sa planovima tamo gde ste stali. Iz ove lekcije izvući ćete pouku koja će vam biti od velike koristi.

Sanjati eksploziju atomske bombe
Kada sanjate da ste videli eksploziju atomske bombe, to upozorava na brige. Moguće je da ste pod stresom jer osećate pritisak na poslu. Vaše zdravstveno stanje će najviše trpeti pa će ukućani insistirati da odete kod lekara. Verovatno imate sukobe sa šefom koji vam zagorčava život. Moraćete da počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću kako biste izbacili negativnu energiju.

Praviti atomsku bombu
Kada sanjate da pravite atomsku bombu, to znači da se vaši neprijatelji neće dobro provesti. Verovatno će vam neko raditi iza leđa i pričati laži o vama. Postaćete svesni situacije i reagovaćete na pravi način kako biste zaštitili sebe i svoje interese.

Sanjati aktivaciju atomske bombe
San u kome vi aktivirate atomsku bombu simbolizuje potisnut bes i nezadovoljstvo. Neki događaj ili svađa su vas duboko potresli. Muči vas to što niste umeli da odreagujete na pravi način. Razmišljate o tome šta ste sve mogli reći kako biste odbranili svoje stavove, a ljuti ste sami na sebe jer to niste učinili. Ako to ne zaboravite, postoji mogućnost da sve češće sanjate snove ovakvog ili sličnog značenja.
Ukoliko u vašem snu neko drugi aktivira atomsku bombu to znači da u vašem okruženju postoji osoba koja vam ne želi dobro. Iz zavisti, ljubomore ili zlobe pokušaće da vam napakosti. Trudiće se da vas posvađa sa partnerom ili prijateljem ili će vam pokušati „napakovati“ otkaz. U svakom slučaju moraćet biti vrlo oprezni, jer bi svaki vaš pogrešan korak mogao/la da zloupotrebi.
Sanjati deaktivaciju atomske bombe
Ako u snu pokušavate da sprečite katastrofu to znači da bi se vaš trud uskoro mogao isplatiti. U poslednje vreme ste radili mnogo, uspeli ste da napravite balans između privatnog i poslovnog života, a konačno bi mogli da budete nagrađeni. Nadređeni će shvatiti da ste vredan deo njegovog tima pa će vas „počastiti“ povišicom ili stimulacijom. Ako imate privatni biznis moguća je dobra i uspešna saradanja sa poslovnim partnerom.

Kada sanjate da neko drugi pokušava da deaktivira atomsku bombu to znači da ćete čuti odlične vesti. Neko bi vam mogao ponuditi posao koji je ostvarenje vašeg sna. Možda se to trenutno ne uklapa u vaše planove za budućnost, ali ćete ponudu rado prihvatiti.

Sanjati pretnju atomskom bombom
San u kome vi pretite aktvacijom atomske bombe implicira nezadovoljstvo vlastitim životom. U poslednje vreme vam ništa ne ide od ruke. Niste ostvarili planove vezane za lični i profesionalni život i čini vam se da ste potpuni gubitnik/ca. Takvo stanje vas čini depresivnim, gubite volju i energiju da nastavite da se borite. Treba vam podsticaj i podrška, zato je najbolje da se posavetujete s osobom u koju imate poverenja. Shvatićete da nije sve tako crno kako vama trenutno izgleda.

Ukoliko sanjate da neko preti da će aktivirati atomsku bombu to simbolizuje strah od smrti ili bolesti. Verovatno vas je nečiji prerani odlazak mnogo rastužio, pa ste počeli da razmišljate o tome. Odlučićete da konačno posetite lekara kako biste se uverili da je sa vama sve u redu.

Sanjati posledice eksplozije atomske bombe
Kada u snu vidite posledice eksplozije atomske bombe to znači da je pred vama novi početak. Čvrsto ćete odlučiti da promenite mnoge stvari u svom životu. Mogući su razni scenariji – od odluke da krenete na dijetu, ostavite cigarete ili alkohol do toga da promenite posao ili mesto boravka. S obzirom da do sada niste bili psihički spremni da ispunite obećanje koje ste sami sebi dali, na početku ćete sumnjati u uspeh. Ipak, ovog puta su stvari potpuno drugačije. Shvatićete da su vas pogreške vodile na krivi put i da ste sada konačno u stanju da sve vidite mnogo jasnije.
Sanjati atomsko sklonište
Ako sanjate da se od eksplozije atomske bombe krijete u skloništu to implicira da ste anksiozni. Muče vas neke stvari koje ne možete da promenite. To vam stvara teskobu koju ste sa jave preneli na san. Ne možete da se pomirite sa tim da ste nemoćni jer niste navikli da se predate bez borbe. Ovog puta, borba je uzaludna, tako da ćete morati da prestanete da se mučite

Ukoliko sanjate grupu ljudi u atomskom skloništu to znači da ste umorni od svakodnevnih obaveza i stresa. Želeli biste da nakratko pobegnete od svega, ali ste svesni da to trenutno nije moguće. Zbog toga je i komunikacija sa bliskim osobama narušena. Stičete utisak da vas uopšte ne shvaćaju i da vam zamere što im ne posvećujete dovoljno vremena. Svesni ste toga, ali nikako ne uspevate da organizujete svoje vreme kako biste mogli sve da stignete. Potrudite se da učinite nešto za sebe, jer bi ovakvo stanje, dugoročno gledano moglo imati kobne posledice.

Sanjati nuklearni rat
žKada sanjate nuklearni rat to simboliše strah od gubitka kontrole nad sopstvenim životom. Neki događaji su vas naveli da razmišljate u tom smeru. Plašite se da bi konce vaše sudbine mogao da preuzme neko drugi. To bi onda značilo da se vaši planovi i želje nikada neće ostvariti. Kako biste sprečili da se nešto tako dogodi moraćete mnogo da se potrudite i da donesete neke nepopularne odluke koje se neće svideti mnogima. Ipak, bićete svesni da su potrebni duboki rezovi kako vaš život ne bi upao u tuđe ruke. Pokrenite se što pre. Kada napravite prvi korak sve će posle biti mnogo lakše jer ćete znati da je to najbolje što možete da uradite za sebe.
Ako ste nedavno čitali o atomskim bombama ili gledali na televiziji prilog o tome san se ne tumači. Isto važi i ako ste gledali film, seriju ili dokumentarac na tu temu.

Definicija atomske bombe
Atomska bomba je sredstvo koje se koristi u ratu i ima uništavajuću eksplozivnu moć.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.