Astrologija,tarot ,svijet magije i ezoterije

Ciganska magija:Cigani su kroz istoriju narod koji je prikupio mnoge narodne mudrosti i energiju. Poznato je da su Romi oduvijek praktikovali da se bave magijom i okultnim djelovanjem. Magijsko znanje i rituali Ciganske magije su prenošeni sa koljena na koljeno i time čuvali tradiciju i vradžbine i čini koje su vjekovima znali da prave.

Romska magija je vrlo često uvjeravala i najveće skeptike i nevjerenike u svoju moć i snagu i vjekovima ljude ostavlja bez teksta.

U ovom tekstu, ja ću vam otkriti i upoznati vas sa osnovnim pojmovima vezanim za Cigansku magiju, takođe ću vas upoznati i pokazati kako sami možete da izvedete neke od rituala i vradžbina moćne Ciganske magije.

Poznata je i činjenica da su Romi strastven i temperamentan narod, nemirnog i avanturističkog duha. Prirodnim darom za ritam, pjesmu i igru kao i za ljubav i strast. Prema tome jedna od najznačajnijih oblasti i vrsta Ciganske magije je Ciganska ljubavna magija o kojoj će biti više riječi, kao i kako možete sami da izvedete rituale koji nisu opasni.
Duhovi i bića u Ciganskoj magiji
Karankoči – je jedan od duhova koji je najkarakterističnijih u Romskom vjerovanju. Vjeruje se da je on mali i da ćivi pod ledom i da samo povremeno dolazi u domove da se ogrije.

Javišta – je jedan od najstarijih duhova u Romskoj magiji i Romi ga se jako plaše i čak izbegjavaju da ga spominju. On se javlja u raznim oblicima, kao utvara, vampir ili vukodlak.

Čohani – Romima je strah od raznih duhova u krvi i genima, a naročito od duha po nazivu Čohani. Smatra se za duha mraka i smrti i njime se plaše mala djeca.

Beng – je đavo koji se ispoljava i javlja u raznim oblicima. Beng je poznat po tome što opsijeda ljude i ljudi opsednuti Bengom mijenjaju ponašanje i pogoršava im se stanje.

Bibija – spada u svete duhove kod Roma, jer ih je prije mnogo vjekova spasla od kuge. Romi često nazdravljaju u njeno ime.

Rukija – je ćenski duh koji nikada ne stari i ne podmlađuje se. Ona se skriva i stanuje u zemlji pod rupom.

Mustakalo – je šumski duh i šumski pijetao.

Dromehko – putni ili drumski duh koji ih prati pri selidbama i čergama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.