Astrofon21 spaja sva načela i principe tradicionalne astrologije

U astrološkoj analizi polazimo od tumačenja natalne karte na temelju koje se može dobiti pregršt zanimljivih detalja vezanih za talente, vizije i ciljeve, kao i sve ono što će pomoći da se dođe do dublje samospoznaje i bude u skladu sa suštinom vlastitog bića. Kada je riječ o profesionalnoj interpretaciji astrološke karte, astrofon21 spaja sva načela i principe tradicionalne astrologije što pridonosi jedinstvenom uvidu za svako područje života. Proučavanje tarota donosi sjajnu mogućnost s kojom se mogu preispitati sva područja života i olakšati nalaženja rješenja kod specifičnih ili složenih situacija.

Sagledavajući duboko značenje tarot simbola putem opcije astrofon21 možete doći do odgovora na sve važne teme kao što su: ljubav, posao, zdravlje, brak, ciljevi, profesionalni uspjeh, materijalno poboljšanje, analiza prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. U tom smislu, astrološka i tarot simbolika vremenom postaju najvažniji putokazi kroz koje započinjemo sopstveni proces samospoznaje i bolje razumijemo svaku fazu svog životnog puta. Ukoliko vam je potreban savjet, predviđanje za predstojeći period ili samo smjernice za određeno područje života astrofon21 nudi vam točne i pouzdane odgovore na sva pitanja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.