Astrofon 21 telefonom

U trenucima kad vam je teško, a okolina vas ne razumije, nije uvijek lako smoći snage i krenuti naprijed. Mnogi su u potrazi za nekim na koga će se moći osloniti, utjehu našli u Astrofonu 21. Astrofon 21 okuplja samo najbolje tarot majstore specijalizirane za astrologiju, ezoteriju i tarot. Problemi ljubavne prirode, poslovne dileme ili financijske nesuglasice, za njih nisu nerješivi. Krasi ih poseban dar i pristup kojim mogu riješiti i naizgled nerješive probleme.

Astrofon 21 ljudima daje drugačiju perspektivu i otvara cijeli niz mogućnosti za koje nisu ni znali da postoje. Ljudi im se rado obraćaju jer s velikim strpljenjem slušaju njihove dileme i usmjeravaju ih k ostvarivanju punog potencijala. Diskretnost i topli pristup je ono što se najviše cijeni, a to najbolje znaju u Astrofonu 21. Njihovi tarot majstori znaju kako slušati i usmjeravati bez da ljude pritišću da rade nešto što ne žele. Oni im otvaraju horizonte, ali hoće li nešto poduzeti, ostaje na njima samima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.