Astro tarot Švajcarska vodi vas na duhovno putovanje

Kroz holistički pristup drevnim znanjima podstičemo iskustvo jedne nove priče, koja će otvoriti vrata mnogim blagoslovima, većoj realizaciji ciljeva i samoobnove. Astro tarot švajcarska vodi vas na duhovno putovanje kroz mističnu simboliku planeta i tarot arhetipova sa ciljem da dublje spoznate suštinu svog života i svrhu svoje duše.

Na opciji astro tarot švajcarska istražujemo i proučavamo uticaje planeta, zvezda, tarot simbola koji najtačnije prikazuju namere i želje svake osobe, kao i težnju za razvojem u svim područjima života. Svaka nova profesionalna konsultacija i savetovanje biće najuzvišenija avantura optočena novim saznanjima i spoznajama.

Analizirajući put pojedinca iz perspektive astrologije i tarota na opciji astro tarot švajcarska otkrivamo niz događaja, želja, dilema, strahova, potencijala u različitim okolnostima. U ovim mističnim i tajanstvenim sistemima pronalazimo odgovore duše na izazove u ovom i prošlom životu. Svaki astrološki aspekt ili tarot simbol opisuje prošlost, sadašnjost i budućnost osobe. Što je detaljnije istraživanje tako je i veća mogućnost da delotvornije upravljamo životom i ostvarimo šansu za uspeh.

Kada iz ugla astrologije i tarota na opciji astro tarot švajcarska spoznamo uticaje iz prošlosti onda se dobija bolja perspektiva za sadašnjost i aktuelne okolnosti. Ovakav vid istraživanja od strane profesionalnih astrologa i tarot tumača biće uvod u “dimeziju prošlosti”, izazove sa kojima se osoba susrela, važne životne lekcije i otkrivanje razloga teskobnih događaja. Na ovaj način se sagledava put duše pojedinca, sve ono što je postignuto, šta je pomoglo i šta nije u kreiranju sadašnjosti. Bilo da su preuzete greške u prošlosti vodile ka lošim izborima ili odlukama, astrologija i tarot biće najbolji pokazatelji koliko je to uticalo na trenutnu dinamiku života i dešavanja u sadašnjosti.

Kroz pojednostavljene primere na opciji astro tarot švajcarska možemo uvideti određene astrološke aspekte i tarot simboliku vezane za kreativnu svrhu ili tendenciju najtežih uticaja. Sunce – spona sa priznanjima i pitanjima potomstva; Mesec – Visoka Sveštenica prošlost i ženski uticaji; Merkur – Mag ozdravljenje, važna iskustva, opsežna znanja; Venera – Carica finansije, partnerski odnosi, nerazrešene situacije; Mars – Kula dinamika, seksualnost, veliki konflikti, opasnosti; Jupiter – Točak sreće duhovnost, verska pitanja, unutrašnji nesklad; Saturn – Svet karmička dugovanja, moralnost, kajanje; Uran – Budala znanje, razvoj; Neptun – Obešeni čovek složene situacije, žrtvovanje, duhovni uvidi; Pluton -Poslednji sud velike promene, preobražaj, velike opasnosti. Približavajući se svakoj astrološkoj karti ili specifičnim kombinacijama tarota dobijamo uvod u jedinstvene okvire tumačenja koje povezuje pojedinca sa isprepletanim uticajima energija prošlosti na sadašnjost, sadašnjosti sa budućnošću.

Ogromna mudrost zapisana u astrologiji i tarotu naglašava prepoznavanje pravog puta duše, pri čemu su uvidi u to izuzetno praktični, jasni i precizni. Sposobnosti savetnika na opciji astro tarot švajcarska da prenesu ovu mudrost spoznaje životnog puta i istraživanja sudbine su izuzetne, a njihove veštine u savetovanju daju najbolji temelj za preduzimanje ispravnih odluka.

S’ obzirom da astrologija i tarot nude izuzetnu perspektivu za otkrivanje novih mogućnosti i davanje odgovora na različita pitanja, kvalitetan uvid u situaciju je savršen početak za samospoznaju na svim nivoima. Sa ovim jedinstvenim ezoteričnim tehnikama dobijamo neograničeno razumevanje sopstvenog života na potpuno novi način.

Mudrost astrologije i tarota je jedinstvena, a naglasak je stavljan na prepoznavanje suštine onoga što nam se događa.  Opcija astro tarot švajcarska pruža profesionalne konsultacije iz oblasti astrologije, tarota, kao i drugih ezoteričnih disciplina, 24 h dnevno, 7 dana u nedelji.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.