ASTRO LEKAR: Horoskopski znaci oboljevaju od ovih bolesti!

Još stari Egipćani su bolest, koju danas znamo pod imenom kancer, nazvali „rakova bolest“ a upravo zbog toga što je najviše bila zastupljena kod osoba rođenih u ovom znaku.

Danas znamo da u telu imamo kancerogene ćelije, ali ne obolevamo svi. Koji organ će oboleti i da li će doći do toga, može se videti u horoskopu.

Dakle, prvo upozorenje će dati planeta Saturn i znak u kome se nalazi. S obzirom na to da svaki znak vlada određenim organom, ovo je početna pozicija koja daje informaciju odakle bolest može da krene. Pošto svi u svojim natalnim kartama imamo Saturn u nekom znaku, a ne obolevamo svi od ove opake bolesti, to znači da ova planeta mora da pokaže još nešto i da u celu sliku mora da se uključi još neka planeta. Dakle, prvi i najvažniji signal predispozicije daju aspekti Saturna s Mesecom, Jupiterom ili Venerom.

Znak u kome se nalaze aspektirane planete opisuje preko kojih organa bolest napreduje.

Problematični aspekti

Ako se u horoskopu pojave problematični aspekti i to uključeni u šesto ili 12. polje (akutne i hronične bolesti) onda se može sa sigurnošću tvrditi da će se osoba suočiti sa velikim zdravstvenim problemima.

A ako su aspekti prisutni, ali nisu aktivirana ova polja, to znači da osoba može, ali i ne mora da dođe u takvu situaciju, sve će zavisiti od životnog stila i preventive.

Ako je Saturn loše aspektovan s Mesecom to ukazuje na stomak, matericu, jajnik, limfne žlezde. Ovaj aspekt jače utiče na žene nego muškarce, često je prisutan u grupacijama (naseljima) kada više ljudi oboleva. Kad je loše aspektovan s Venerom ugrožava dojke, okrugle i parne organe, kožu, usta i polne organe. Osoba pre oboljevanja može biti sklona gojenju i slabom kretanju.

Loš položaj Venere ukazuje na taloženje toksina u masnim ćelijama.

Ako je loše aspektovan Jupiter, loš i usporen rad jetre može prouzrokovati zloćudnu bolest, osim ovog organa, ugroženi su i pankreas i krv.

Pored ovoga, nekada ključnu informaciju daje znak u kome se dominantno odigrava nepovoljan aspekt, pa po tome delimo: Ovan – glava, Bik – grlo, štitna žlezda, Blizanci – pluća, Rak – želudac, Devica – stomak, creva, Vaga – bubrezi, koža, Škorpija – genitalni organi, bešika, debelo crevo, Strelac – jetra, pankreas, žuč, krv, Jarac – kosti ili bolest nastupa u dubokoj starosti, Vodolija – mozak, Ribe – podmuklo i nepoznato poreklo bolesti ili jetra.

Smatra se da od raka obolevaju vodeni i zemljani znaci, a vazdušni i vatreni manje. Veruje se da ova bolest ne napada tipove koji u svom horoskopu imajunaglašeno Sunce (ili znak Lava). Ipak, bez obzira na navedene podele, treba imati na umu da je svaki horoskop različit i nosi energiju jedinstvenu i neponovljivu. Da li će se neko sigurno razboleti ili da li je neko baš stopostotno zaštićen pokazaće i ostale planete u horoskopu. Zbog toga, ovakva tumačenja treba uzeti samo kao upozorenje, nikako kao krajnju prognozu i dijagnozu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.