Aspekt: Mesec-Saturn

MESEC kontakt SATURN je bitan i vrlo težak kontakt. On daje odgovor na postojanje psihičkih smetnji, teškoća emotivnog ispoljavanja, povlačenja u sebe, stidljivosti, nedostatak maštovitosti, neraspoloženja, nesamopouzdanja, suzdržavanja u ispoljavanju emocija (ili preterivanje), emocionalna nesigurnost. Inače, evidentno je preveliko naglašavanje dužnosti, bez topline i spontanosti. Odnos s majkom je komplikovan.

Predhodni tekst je klasično natalno objašnjenje, međutim, na dubljem nivou, ovde se kriju mnoge zamke koje prosečan astrolog zanemaruje. To je pre svega velika OSETLJIVOST. Dosta često se osoba smatra nevoljenom, a hladnoću uglavnom ne skriva. U svojoj nameri da nadoknadi ovo uskraćivanje, spremna je na sve. Ovde je princip saturnovske natkompenzacije najočitiji – Saturnom omiljeni grif.

Inače ovaj aspekt doprinosi da osoba dosta hladno odreaguje u nekim situacijama. pa, oprostite: jedan od niza aspekata prostitutuisanja.

Kvadrat je najočiti u smislu prethodnog, a ni ostali aspekti ovih planeta, u karti, mnogo ne popravljanju „situaciju“, jer Saturn je tu da spreči bilo kakav Mesečev naum i prenemaganje.

U muškom horoskopu je najsigurniji pokazatelj hladnih odnosa sa majkom. II naravno, sličnih problrma koje je vrlo teško osvestiti. Slabići se običnio ponašaju paćenički.

Mesec kvadrat Saturn najviše utiče na ženski horoskop jer ženi osporava da bude žena i da bude „klasična majka“. Odražava se kroz DEPRESIJU, melanholiju, očaj, opšti emotivni haos u životu, donoseći unutarnju prazninu, jer osoba ne može da nađe objašnjenje za ono što joj se dešava. ONA NIKADA NE SHVATA ŠTA JOJ SE USTVARI TO DEŠAVA. (Saturn je tu da nađe „dežurnog krivca“). Zato osoba retko kome veruje, jer ne veruje sebi i projektuje to na svoje odnose i pratnere.

Osoba ima crn pogled na život i mora 3 x više energije da uloži od drugih da bi uspela u bilo čemu, što je njegov mesečev deo prirode naumio. Karakteristično je loše stanje je u kući, i veliki problemi da se dođe do stana. A kada i dođe do njega, on joj je izbor problema.

Ono sto TREBA je da što pre ode iz mesta rođenja ili bar iz kuće gde se rodila (oni koji osete ove vibracije, obično se često prebrhzo venčavaju. Kada je tu i Saturn, onda je sasvim jasno da će taj partner biti stariji ili hladan – neosetljiv, strog – koliko i sama osoba koja ima ovaj aspekt.

Vrlo često ima ima neku inhibiciju koja može stvoriti kompleks inferiornosti.

Što je starija to je nesrećnija.

Teško je s ovih kontaktom, a naročito aspektom naći zadovoljstvo, mir i sreću u životu – naravno, ako nema druge povoljne aspekte koji bi potrli prethodno.

Ustvari – može izbeći posledice aspekta: ostajanjem sam, usamljen, ne ulaziti u brak nikako, ne kupovati kuću – ostati podstanar, ne kontaktirati s roditeljem, a pre svega sa majkom koja je hladna i koja je doprinela osovoj osobi da bude takva.

Ovde je važno ne ulaziti prebrzo u brak, a ukoliko mora, onda je najbolje da je partner stariji (nešto mora da se trpi). A kada je Saturn u pitanju, onda mnogi zaboravljaju da je bolje u izabrati nešto što će ti praviti probleme, ali ga možeš kontrolisati – nego da ti se nametne neki balasat koji ćeš vući celog života. (Mislili ste da je lako osoloboditi se Saturna?. Varate se!)

Da, BALAST, to je prava reč ovog kontakta – neki balast-teret će osobu pratiti-nositi celog života.

Ne, ne može se ovde ništa izbeći, već svesno prihvatiti namet koji donosi Saturn – jer to je lekcija koja se traži u ovom životu i nema koraka napred dok se ne osvesti. Jer to svi znamo, da Saturn čuva ključeve kapije raja.

Nema uživanja i lenstvovanja – samo rad red i disciplina. I najbolje je osobi da izabere neki posao kojim se podmiruju neke svakodnevne potrebe.

SHVATATE? Ovo je žena koja se smatra nevolejnom i nema toga što bi napunilo bunar njene praznine. U cilju da se ispuni, srlja i mnoštvom pokušava da nadomesti ono što i sama emituje.

Izuzetno je nadarena za poslove hrane, ali se traži dosta naporan rad.

To što ne veruje sebi – projektuje nepoverenje okolinu, čime doprinosi da je varaju, jer ni sama često nije poštena.

Oni koji savladuju ovaj težak aspekt su vrlo uspešni i beskompromisni biznismeni, ljudi sa berzi, ozbiljni trgovci, PRIBRANI, ali dosta hladni i beskompromisni.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.