Asim Bajrić – Biografija

Asim Bajrić je pevač narodne muzike, koji već 20 godina sija na nebu balkanske estrade, a u njegov najveći uspeh se ubraja album ,,Nema pravde u ljubavi”.

Za početak pogledaćemo njegovu biografiju.

Biografija
Asim Bajrić je rođen 25. septembra 1965. godine u Lukavcu, u Bosni i Hercegovini, a trenutno živi sa svojom suprugom i dvoje dece u Lincu, u Austriji.

Asim Bajrić izbegava i javne konflikte i skandale generalno, te je čak i rasprave koje je imao na poslovnom planu uvek gledao da zadrži za sebe.

Dok su, pre nekoliko godina, počele da kruže priče kako je prestao da sarađuje sa izvesnim brojem ljudi zbog određenih konflikata,

Asim Bajrić je sve ove tvrdnje negirao i za javnost izjavio da je sve to do posla i da se samo zbog manjka publike ne pojavljuje sa njima.

Sa druge strane, smatra da je došao na svet da širi ljubav i to je njegov jedini cilj.

Sada ćemo videti kako se razvijala njegova karijera.

Karijera
Od početka svoje karijere, Asim Bajrić je izdao 7 albuma:

– 1995. godine album ,,Nema sreće za mene”, na kom se nalaze numere: ,,Ajso”, ,,I muškarac plakat’ može”, ,,Desila se ljubav”, ,,Na krilima ljubavi”, ,,Jedno crno oko”, ,,Nemoj da žališ”, ,,Plači, plači”, ,,Pronađi put” i ,,Sada tek znam”.

-1997. godine album ,,Šta ću kući kad je prazna?”, sa pesmama ,,Čuvaj mi oko crno”, ,,Još te volim”, ,,Oženjeni vole slađe od momaka”, ,,Kad pogleda u sina”, ,,Malo čemer, malo med”, ,,Rastanak”, ,,Selim bega, Jasmina”, ,,Ne ideš više ulicom mojom” i ,,Jedina moja”.

-2000. godine u saradnji sa diskografskom kućom ,,Embex”, objavljuje album ,,Nema pravde u ljubavi”, na kom se nalaze ,,Idi napij se, luda glavo”, ,,Nesretnik”, ,,Prokleti svatovi”, ,,Ja kockar nisam”, ,,Rodi me, majko, ponovo”, ,,Nesretnik”, ,, Reci mi da znam”, ,,Nemam nikog svog” i ,,Voleo sam kose plave”.

– 2002. godine, u saradnji sa diskografskom kućom ,,Nimfa Sound”, izlazi album ,,Skitnica”, sa numerama ,,I da klečiš, i da moliš”, ,,Sanjao sam jedno dijete”, ,,Zar ti da mu budeš suza”, ,,Ostavljeni”, ,,Tamo gde je prestala ljubav”, ,,Sreća prati bogate”, ,,Ti više moja nisi”, Ne znaš ti” i ,,Ne, ne, ne dam”.

– 2003. godine sa diskografskom kućom ,,Gold rekords” Asim Bajrić objavljuje album ,,Idi kad si prokleta”, sa pesmama ,,Dobro jutro, moja voljena”, ,,Neka ona bude sretna”, ,,Opet si plakala”, ,,Plava garava”, ,,Kućo moja”, ,,Odlazi, odlazi”, ,,Propiši mi, doktore”, ,,Opet si plakala” i ,,Nisi ti boginja”.

– 2006. godine, u izdanju sa diskografskom kućom ,,VIP Production”, izlazi album ,,Baška ona”, sa numerama ,,Lijepa si koliko si nevjerna”, ,,Milion”, ,,Čija si”, ,,Bez tebe”, ,,Mjesec posta”, ,,Sine moj” i ,,Na dnu čaše”.

– 2009. godine, Asim Bajrić objavljuje i album ,,Rođen da gubi”, na kom se nalaze i nnumere ,,Daj da se pije”, ,,Jutro tuge”, ,,Mjenjala si lica”, ,,Niko treći”, ,,Zašto plačeš”, ,,Tjerao te nisam” i ,,Živim sam”

Inače, 2004. godine, u saradnji sa Embex produkcijom, Asim Bajrić objavljuje i CD ,,Asim Bajrić i Zlata Avdić – Uživo”, sa pesmama ,,Aman, aman”, ,,Plamen sreće”, Lijepa Jasmina”, ,,Ja ću tebi rado pripasti”, ,,Nijesam te dugo ljubila”, ,,Zvijezda sreće”, ,,U tebe se zaljubila”, ,,Šta ću kući?”, ,,Sabina”, ,,Rodi me, majko”, ,,Plamen sreće gori”, ,,To nije tvoja stvar”, ,,Tvoja majka rastavi nas”, Ulica mi dom” i ,,Život mi se ne mili”.

Pored brojnih nastupa širom Srbije, Asim Bajrić često nastupa po dijaspori, a neretko se pojavljuje i na nastupima u Americi.

Ime i prezime: Asim Bajrić

Datum rođenja: 25. septembar 1965. godine

Mesto rođenja: Lukavac, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: Pevač narodne muzike

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.