Antilopa – šta znači sanjati antilopu?

Videti antilopu u snu
Kada sanjate da ste videli antilopu, to je simbol duge i srećne ljubavi. Sigurniji ste u sebe jer vam partner daje vetar u leđa i pomaže vam da se izborite sa svim poteškoćama. Ako vas je porodica kritikovala zbog svega što uradite, u narednom periodu će to prestati i imaćete njihovu podršku. Vaši strahovi će vremenom nestajati i bićete mnogo odlučniji i stabilniji. Ako niste u vezi, antilopa je znak da ćete upoznati nekoga ko će vas osvojiti brzinom svetlosti. Uz tu osobu shvatićete pravo značenje ljubavi. Imaćete želju za stabilnošću pa je moguće da ćete se u kratkom periodu odlučiti za zajednički život ili brak.

Ubiti antilopu
Kada sanjate da ste vi ubili antilopu, to upozorava na kratku i tešku bolest. Moguće je da osećate krivicu zbog nečega što se desilo u prošlosti i na šta niste mogli da utičete. Takvo stanje će loše uticati koliko na vašu psihu, toliko i na telo. Bolest će biti idealan beg od realnosti što će primetiti i osobe sa kojima živite. Insistiraće da se obratite nekome za pomoć i promenite stavove koji vas mogu uništiti.

Kada u snu vidite da drugi ubijaju antilopu, to implicira da ćete nemoćno gledati propast prijatelja. Najverovatnije ste učinili sve što je bilo u vašoj moći da ga usmerite na pravi put, ali njegova tvrdoglavost je pobedila. Trudili ste se da budete dobar prijatelj i da imate strpljenja kada svi dignu ruke. Shvatićete da ste uzalud tupili zube, ali najteže će vam pasti što niste uspeli da pomognete.

Hraniti antilopu
San u kome hranite antilopu znači da će neko konačno prepoznati vaš trud i rad. Moguće je da ćete dobiti neko priznanje ili nagradu koja će vam mnogo značiti. Sve što ste do sada radili kod nadređenih nije izazivalo pažnju. Takva situacija vas je brinula i frustrirala, pa ste čak razmišljali da promenite posao. Međutim, moraćete se još malo strpiti, jer uspeh ovog puta neće izostati.
Jahati antilopu
Ako sanjate da jašete antilopu verovatno ćete u bliskoj budućnosti doživeti neku neugodnost. Naći ćete se u situaciji da budete arbitar u sukobu dvoje voljenih ljudi. To će vam izazvati stres, jer nećete želeti da zauzimate stranu, bez obzira na to što se to od vas očekuje. Tražićete način da ih pomirite, bez da se mnogo uplićete, ali ćete shvatiti da ćete na kraju morati da prelomite i da se pomirite sa tim da ćete jednu stranu obradovati, a drugu rastužiti.
Kada u snu vidite nekog drugog kako jaše antilopu zaboleće vas neka nepravda. Možda ćete biti svedok nečije pogrešne odluke koja će uništiti život drugoj osobi ili njegovoj/njenoj porodici. Ipak, ruke će vam biti vezane i upravo zbog toga što ste svesni da ne možete ništa da promenite, ta će vas misao dugo mučiti.

Videti povređenu anitlopu
San u kome vidite povređenu antilopu ukazuje na neki manji zdravstveni problem koji ste dugo ignorisali. Već neko vreme osećate simptome, ali ih zanemarijute jer smatrate da to nije ništa. Ipak, odlazak lekaru bi mogao da odagna svaku sumnju, zato se ne libite da zakažete pregled.

Loviti antilopu
Kada u snu lovite antilopu to znači da nećete prezati ni od čega kako biste postigli svoje ciljeve. Odlučni ste u nameri da ostvarite sve što ste zamislili na poslovnom i privatnom planu. Možda će vas okolina zbog toga osuđivati, ali vi se nećete obazirati jer ćete želeti da uradite sve da budete srećni. Ipak, budite oprezni jer biste na tom putu mogli da povredite mnoge osobe.

Ako u vašem snu neko drugi lovi antilopu podsvest vam govori da ste se umorili udovoljavajući drugima. Previše vremena i energije trošite na to da zadovoljite potrebe dragih ljudi i da svoje obaveze izvršavate dobro i na vreme. Osećate da biste trebali da se malo posvetite sebi, ali isto tako znate da bi, naviknuti da vas imaju na raspolaganju, voljeni optužili da ste sebični.

Napad antilope
Ako sanjate da vas je antilopa napala to znači da ćete u bliskoj budućnosti imati sukob sa nadređenim ili poslovnim saradnikom koji neće imati sluha za vaše ideje. Ukoliko, pak, sanjate da je antilopa napala nekog drugog razočaraće vas partner ili prijatelj.
Ukrasti antilopu
Ako sanjate da kradete antilopu to znači da ćete se u bliskoj budućnosti obrukati. Verovatno ćete se naći u većem društvu, te ćete zbog nepoznavanja teme razgovora reći nešto što će izazvati podsmeh prisutnih. Ponovo ćete se suočiti sa životnom istinom da je ponekad bolje ćutati nego izgovoriti glupost.

Kada sanjate da vama neko krade antilopu to simboliše gubitak, u emotivnom smislu. Moguće je da će draga osoba odlučiti da se preseli u neki drugi grad i državu, što će vas duboko rastužiti. Bićete svesni da je vaše razmišljanje sebično jer odlazak za nju/njega znači bolju budućnost, ali jednostavno nećete moći lako da se pomirite sa tim gubitkom.

Prodavati antilopu
Ukoliko u snu prodajete antiloptu to označava finansijski dobitak. Pred vama je povoljan period kada je novac u pitanju. Moguće je da ćete dobiti dugo očekivanu povišicu ili će privatni posao da krene bolje nego što ste se nadali. S druge strane, postoji mogućnost dobitka u igrama na sreću.
Kupovati antilopu
San u kome kupujete antilopu znači da će vam se ostvariti neka želja. Možda dugo maštate o putovanju ili promeni mesta boravka, a pred vama je period tokom koga ćete to moći i da ostvarite. U svakom slučaju sledi pozitivna promena u vašem životu.

Antilopa u kavezu ili zoološkom vrtu
Kada u snu viditete antilopu u kavezu to simbolizuje teskobu. Već neko vreme osećate da nižete neuspeh za neuspehom i da sve čega se dotaknete rezultuje gubitkom ili pogreškom. Takvo razmišljanje za posledicu ima anksioznost i depresiju. Pokušajte da se okrenete vedrijim stvarima u životu i trudite se da razmišljate pozitivno jer sigurno ima nešto što ste uradili dobro. Posvetite se porodici jer ćete u njima naći utehu koja vam je preko potrebna.

Jesti meso antilope
Tuga, nesreća, nezadovoljstvo samim sobom.
Ovakvi snovi su praćeni osećajem iznenađenja, uzbuđenja i radosti, ali neretko strahom i panikom.

Značenje sna može biti pojednostavljeno. Moguće je da ste na televiziji gledali nešto o antilopama što je ostavilo utisak na vas.

Definicija antilope
Antilopa je životinja iz porodice šupljorožaca.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.