Anestezija – šta znači sanjati anasteziju?

Osećaji koji prate ovakve snove su panika, strah, nemoć, anksioznost, nervoza i depresija.

Sanjati da vam neko daje anesteziju
Kada sanjate da vam neko daje anesteziju, to upozorava na brige. Verovatno ćete biti suočeni sa teškom situacijom koja će vas potresti. To može biti smrt rođaka ili raskid duge veze. Osetićete se jako loše i trebaće vam vremena da se oporavite i nastavite dalje. Jedina uteha će vam biti to što ćete se zbližiti sa roditeljima. Imaćete odnos zasnovan na međusobnoj podršci i razumevanju. Ako se desi da izgubite posao, bićete obeshrabreni i kratak period nećete imati novih ponuda. Međutim, kada se najmanje budete nadali, bićete u situaciji da birate sa kim želite da sarađujete. To će vam vratiti preko potrebno samopuzdanje.

Davati anesteziju nekome
Kada u snu vi dajete anesteziju nekome, to znači da ste preuzeli više odgovornosti nego što možete da podnesete. Bićete stalno u gužvi i nećete nalaziti vremena za prijatelje i odmor. Umor će postati vaša glavna karakteristika u narednim mesecima. Moguće je da u isto vreme radite i studirate ili radite dva posla kako biste izašli na kraj sa troškovima. Takođe, postoji mogućnost da ćete se brinuti o nekome kome je potrebna pomoć. To će vam pružiti satisfakciju koja će učiniti da zaboravite neprospavane noći i teraće vas da se borite za dobrobit te osobe.

Biti pod anestezijom
Ako ste u snu pod anestezijom to znači da ćete uskoro sresti nekoga ko će vam pružiti podršku i dati dobar savet. Bićete veoma srećni što ste je/ga upoznali jer ćete se zahvaljujući njenoj/njegovoj podršci ponovo osećati dobro i spremno za svaki novi izazov. Konačno ćete se osećati dobro u svojoj koži i biti srećni zbog onoga što imate, a ne nezadovoljni zbog onoga što vam nedostaje.
Sanjati nekog drugog da je pod anestezijom
Kada sanjate nekog drugog pod anestezijom podsvest vam govori da previše razmišljate o nekom lošem iskustvu koje vam se desilo u prošlosti. U vama je stalno prisutan strah da bi se tako nešto moglo ponoviti. Pored toga, ovaj san može da znači da ste spremni za promenu, naročito kada je u pitanju ljubavni život.
Biti potpuno paralizovan od anestezije
Ako ste u snu potpuno paralizovani to znači da krijete svoje osećaje prema nekome i da vas je to počelo mnogo opterećavati. Razlog za takvo ponašanje je verovatno neko loše iskustvo i strah da bi vas ta osoba mogla povrediti. Zato idete linijom manjeg otpora i nikome ne otkrivate svoje emocije.

Videti anesteziologa
Ukoliko sanjate anesteziologa moguće je da želite da potisnete sećanje na osobu koja vam je bila bliska, a sa kojom više niste u kontaktu. Verovatno vas je svojim postupcima povredila i odlučili ste da se distancirate. Ta odluka vas još uvek muči, bez obzira na to što više nije tako sveža. Ipak, vreme je da se oslobodite „duhova prošlosti“ i da se okrenete budućnosti. Jedino ćete se na taj način pomiriti sa situacijom i umiriti savest.

Razgovarati s anesteziologom
Kada sanjate da razgovarate s anesteziologom to znači da ste zabrinuti za zdravlje voljene osobe. Moguće je da neko iz vaše okoline ne želi da posluša dobronameran savet i da poseti lekara. Skoro sve ste pokušali kako biste ga/je nagovorili da počne da brine o svome zdravlju, ali je svaki pokušaj završio žučnom raspravom.

S druge strane, ako sanjate da neko drugi razgovara s anesteziologom to znači da je bliska osoba zabrinuta za vas i vaše zanemarivanje nekih simptoma koje već duže vreme osećate.

Svađati se s anesteziologom
Ako sanjate da se raspravljate ili svađate s anesteziologom podsvest vas upozorava na to da ste nekoga svojim rečima ili delima povredili. Verovatno se radi o emotivnoj osobi koja nije baš najbolje shvatila da vaše namere nisu bile loše, nego da je reč o dobronamernom savetu. U budućnosti ćete se morati potruditi da pazite šta pričate, bez obzira na to što niste zlonamerni.
San u kome se neko drugi svađa s anesteziologom znači da vam neko nešto taji kako vas ne bi povredio/la. Vi to osećate i premda on/ona negira da ste u pravu, sigurni ste da krije neku tajnu.

Tući se s anesteziologom
Kada sanjate da se tučete s anesteziologom to simboliše razočarenje na emotivnom planu. Verovatno vas je prijatelj ili partner iznenadio i šokirao nekom svojom odlukom, za koju smatrate da nije ispravna. Ipak, odlučili ste da mu/joj to prećutite kako biste i dalje ostali u dobrim odnosima.

Ukoliko u snu vidite da neko drugi tuče anesteziologa to znači da ćete se osramotiti pred masom ljudi. Vaša neobaveštenost o nekoj temi neće vas sprečiti da o tome govorite. Ipak, budite pažljivi jer bi neznanje moglo da rezultuje podsmehom od strane većeg broja ljudi.
Ubiti anesteziologa
Kada sanjate da vi ubijate anesteziloga to znači da ćete čuti dobre vesti. Moguće je da će vam na privatnom planu stvari krenuti onako kako ste želeli ili ćete dobiti dobru ponudu za posao. U svakom slučaju pred vama je jedan izuzetno povoljan period koji treba da iskoristite na najbolji mogući način.

Kada u snu gledate da neko drugi ubija anesteziologa to simboliše potrebu da se dokažete na poslu. Verovatno već neko vreme gledate kako ljudi iz vašeg okruženja napreduju i nižu uspeh za uspehom. Frustrira vas to što nadređeni ili poslovni saradnik ne prepoznaje vaše kvalitete. Ukoliko želite da vaš rad bude prepoznat, moraćete da se nametnete svojim idejama, a ne da stojite po strani i čekate da se nešto desi samo od sebe.

Ljubiti se s anesteziologom
Ukoliko sanjate bilo kakvu vrstu intimnog odnosa s anesteziologom moguće je da ćete sresti osobu koja će vas „na prvu“ opčiniti. Dugo ćete razmišljati o njemu/njoj, ali nećete imati priliku da stupite u kontakt. Želećete da je/ga upoznate jer vam se čini zanimljivim/om. S druge strane, vrlo je verovatno da niste zadovoljni svojim trenutnim emotivnim statusom. Moguće je da partner ne razume vaše potrebe ili ste već dugo usamljeni i treba vam neko uzbuđenje u životu.
Ako ste po profesiji medicinski radnik ili ste nedavno bili podrvgnuti operativnom zahvatu san se ne tumači. Ukoliko ste u novinama čitali ili gledali TV prilog na tu temu tumačenje je jednostavno – vaš mozak obrađuje informacije koje je dobio na javi.

Definicija anestezije
Anestezija je metoda u kojoj se anesteticima u čovekovom organizmueliminiše osećaj bola i izaziva san lekovima.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.